Tuotteet

Aloittavan onnistujan ABC 1700€
Onko sinulla valmis palvelu tai tuote, jolta puuttuu ilme? Jos lause  "tein itse ja säästin" ei kuulu sanavarastoosi, niin haluamme auttaa sinua mieleenpainuvan ja omaleimaisen yritysilmeen suunnittelussa. Näin ollen sinä voit huoletta keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Paketti sisältää:
• logon suunnittelun
• käyntikortit (200 kpl) 
• yksi- tai kaksipuoleisen A4-esitteen suunnittelun
• www-sivut.
Hintaan sisältyy: Kaksi erilaista logoluonnosta, joista yhden pohjalta tehdään valmis logo (sis. yhden muutoskierroksen). Käyntikortit (200 kpl) yksi- tai kaksipuoleisina digipainettuina peruskartongille (alle 300 g/m²) + mahdolliset postituskulut laskutetaan erikseen. Yksi- tai kaksipuoleisen esitteen tekstisisällön tuottaminen (max. 1000 merkkiä välimerkeineen), valokuvaus (max. 1 h) sekä itse esitteen suunnittelu painovalmiiksi (esitteen painatuskustannuksista asiakas vastaa itse). Nettisivuston suunnittelu ja toteutus sisältäen 1–3 sivua. Hinta ei sisällä domain- tai webhotelli-kustannuksia. Hintaan lisätään alv. 24 %. 
Tapahtuma tutuksi 1000 €
Kun haluat tapahtumaasi yleisöryntäyksen, etkä halua sen jäävän vain haaveeksi, niin panosta tapahtumasi tehokkaaseen markkinointiin. Meillä on tarjota juuri sinulle sopiva sisältöratkaisu tapahtuman kuin tapahtuman tunnetuksi tekemiseen.

Paketti sisältää:
• tapahtumailmeen suunnittelun
• julisteen, flyerin ja lehti-ilmoituksen suunnittelun
• Facebook-tapahtumasivun luomisen. 
Hintaan sisältyy: Tapahtuman visuaalisen ilmeen suunnittelu. Julisteiden, lentolehtisten sekä lehti-ilmoitusten suunnittelu painovalmiiksi (mainostilan kustannuksista ja kaikista painatuskustannuksista asiakas vastaa itse). Tapahtumasivun luominen Facebookiin; sivun jatkopäivityksestä vastaa asiakas itse. Hintaan lisätään alv. 24 %


Huomionarvoinen artikkeli (digi-/printtijulkaisu) 300€**


Kaipaako yrityksesi/tuotteesi/palvelusi arvokasta huomiota laadukkaasta julkaisusta? Me kykenemme toimittamaan yritystoimintaasi tehokkaasti markkinoivan artikkelin sellaiseen julkaisuun, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Ammattitaitoisesti suunniteltu ja toteutettu artikkeli saa arvoisensa näkyvyyden ja markkinoi omaa ydinosaamistasi kustannustehokkaasti.

Paketti sisältää:
• haastattelu (noin 30 min.)
• henkilö-/valokuvaus
• toimitustyö julkaisuvalmiiksi tuotteeksi
Hintaan sisältyy: Henkilöhaastattelu, jonka pohjalta toteutetaan maksimissaan 3000 merkin/A4-sivun mittainen artikkeli. Henkilökuvaus tai studiokuvaus riippuen artikkelin luonteesta. Hinta sisältää julkaisuvalmiin tuotteen oikolukuineen Word-muodossa sekä yksi valokuvakuva käsiteltynä. Mahdollisista paino-/materiaalikustannuksista asiakas vastaa itse. Hintaan lisätään alv. 24 %. 

Some-helppi aloitus 200€ + 400 €/kk**
Ei hätää, jos twiittaus ja twerkkaus menevät kaiken maailman infoähkyssä sekaisin. Some-maailman ihmeellisyyksiin sinua opastavat ampersandilaiset. Meidän avullamme onnistut luomaan yrityksellesi myönteisesti erottuvan profiilin sosiaalisen median eri kanaviin, kuten esimerkiksi Facebook, Instagram, Google Adwords ja Twitter.
Paketti sisältää:
• some-kanavien kartoituksen tarpeidesi mukaan
• some-markkinointikampanjan laatimisen ja toteutuksen asiakkaan budjetin mukaisesti
• some-kanavien päivittämisen.
Hintaan sisältyy: Yritykselle sopivien some-kanavien kartoitus. Markkinointikampanjan suunnittelun ja toteutuksen valittuihin some-kanaviin. Mikäli asiakas toivoo käytettävän CPC- tai CPM-hinnoiteltuja banneripaikkoja (esim. Facebookissa), niin bannerimainonnan kustannuksista asiakas vastaa erikseen. Valittujen some-kanavien päivitys (noin 3 julkaisua/kanava/viikko). Kattava raportointi ja kehitysideat. Hinta/kanava. Hintaan lisätään alv. 24 %


** Tähän tarjoushintaan kaikille uusille Ampersandin asiakkaille.
Back to Top