About &
Ampersand Design Oy on vuonna 2016 perustettu mainostoimisto Lahdesta. Neljän hengen yritysyhteisö on erikoistunut jäljittelemättömän viestinnän, graafisen suunnittelun sekä design-tuotannon palveluihin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Ampersand toteuttaa asiakkailleen persoonallisia sisältöratkaisuja, jotka herättävät huomiota. Huippuosaajien yhteisö huokuu luovaa idearikkautta, tyylitietoista suunnittelutaitoa sekä kykyä jalostaa alkuvoimaiset ideat julkaisuvalmiiksi merkkituotteiksi.
Tehokasta markkinointiviestintää
Suurimpia asiakkaitamme on Noblessa-keittiöt ja heidän jälleenmyyjänsä. Noblessalle olemme toteuttaneet kaiken mainos- ja myyntimateriaalin vuodesta 2014 lähtien. Tehokkaasti toteutetun markkinointiviestinnän keinoin Noblessa on kasvanut reilussa kolmessa vuodessa 11 myymälästä 33 myymälän verkostoksi ja kasvu jatkuu edelleen. Noblessa on tällä hetkellä viidenneksi suurin keittiöbrändi Suomessa jättäen taakseen useita tunnettuja alan toimijoita.
Räätälöityä palvelua ripeästi
Asiakkaisiimme lukeutuu myös lahtelaisia urheiluseuroja, kuten Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry maakunnallisen urheiluelämän kattojärjestönä, samoin kuin yrityskauppojen asiantuntijayritys Advance Team Oy sekä lahtelainen monialakonserni WestStar Oy. Graafista suunnittelua ja sisällöntuotantoa räätälöimme muun muassa seuraaville yrityksille: Kemppi, Bandercom, SP Hygiene Innovations, Pekan Leipä, Tampereen Pesuainepalvelu sekä M-Eazy Music. Lahden talousalueella toimiville ravintola- ja viihdealan yrityksille olemme toteuttaneet muun muassa some-viestintää eri kanaviin.
Lisäksi olemme toteuttaneet yritysten verkkosivustoja. Meillä on kokemusta myös poliittisesta markkinointiviestinnästä: kuntavaaleissa 2017 olimme toteuttamassa niin yksittäisten ehdokkaiden kuin puolueryhmienkin vaalikampanjojen viestintää.
Back to Top