Astu Ampersandiin

EROTU JOUKOSTA TYYLIKKÄÄSTI – AMMATTITAIDOLLA MUOTOILTU VIESTI HUOMATAAN

Luovasti, luotettavasti & laadukkaasti
Ampersand on nykyaikaisen viestinnän ja markkinoinnin vaatimuksiin luovasti vastaava mainostoimisto.   Lahtelaistaitajien ammattitaito taipuu moneen: graafisesta suunnittelusta valokuvaukseen ja tekstisisällöntuotantoon – verkkosivujen toteuttamisesta digi- ja printtimainontaan. Neliapilan laaja-alaisessa osaamisessa kiteytyvät omaleimainen kädenjälki, luotettava yhteistyö & laadukas lopputulos.
Helposti tavoitettava markkinoinnin toteuttaja
Ennakkoluulottomasti ja intohimoisesti toimeksiantojaan toteuttavan Ampersandin asiakaskunta on monipuolinen: pk-yrityksistä ja yhdistyksistä monialakonserniin. Markkinointiviestinnän ydinsanomaa ideoidaan ja jalostetaan Päijät-Hämeestä pääkaupunkiseudulle ja ympäri eteläisen Suomen.

Välittävää viestintää välittömästi
Ampersandille viestintä on ennen kaikkea välittämistä: asiakkaiden toiveiden toteuttamista herkällä korvalla ja sen varmistamista, että oleellisin viesti välittyy tietotulvan läpi. Ihmisläheinen kumppanuus, omaleimainen sisällöntuotanto ja monikanavainen viestintä johtavat toivottuun lopputulokseen: asiakkaamme osaaminen saa arvoisensa näkyvyyden kohderyhmissään ja takaa laatutuotteiden menestyksen.