Nyt on aika
tykittää markkinoinnilla!

Asiakkaillamme on niin hienoja tuotteita ja palveluita, että niistä kannattaa kertoa muillekin! Siksi määrittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heidän tarjontaansa ja strategiaansa sopivat markkinointiviestit ja visuaaliset elementit. Lopputuloksena syntyy vaikuttavia brändejä.

Brändäys, markkinointi & viestintä.

Erottuvien brädien rakentaja.

Erottuvan brändi-identiteetin rakentaminen sisältää esimerkiksi logon suunnittelun, graafiset elementit, brändivärit, ydinviestit ja kuvamaailman määrittelyn. Vanhasta brändistä voi ottaa parhaat palat ja uudistaa ne yhteisten tavoitteiden mukaisesti terävöitetyllä ilmeellä ja viestinnällä. Esimerkkinä Lahti Business Regionille toteuttamamme brändiuudistus.

Luovien ratkaisujen tekijä.

Brändäys ei ole kilpajuoksua, mutta brändisprintti antaa hyvän alkusysäyksen brändityölle. Yhdessä asiakkaan kanssa ideoimalla, pohtimalla, rajaamalla ja visioimalla saamme brändin yksilölliset vahvuudet esiin ja luomme suuntaviivat tulevalle kehitystyölle. Esimerkkinä Valtakunnalliselle työpajayhdistykselle toteuttamamme brändiuudistus, jossa työpajan ja yhdessä kehittämisen tuloksena TPY:n brändi uudistui Intoksi.

Brändin rakentaminen on vuoropuhelua asiakkaiden kanssa. Siksi on tärkeää määritellä brändille yhdenmukainen ja tunnistettava tone of voice eli puhetyyli. Toistuvat viestit, yhtenäinen tyyli ja vuorovaikutteisuus luovat vahvan pohjan yritys- tai palvelubrändille.

Osuvien
viestien toteuttaja.

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Päijänteenkatu 9 A 8, 4. krs 
15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste