Mainostoimiston arkea

10.12.2021 Ampersand

Kiitämme Annea kuluneesta kolmesta kuukaudesta ja toivotamme onnea uusiin haasteisiin!

Annen kirjoittamat tunnelmat mainostoimiston arjesta:

Mistä on mainostoimiston päivät tehty? Helmikahvista (kahvipurkkiin tiputettava pieni helmi maksuksi Malskin kahvista), iloisesta puheensorinasta, näppiksen naputuksesta, puhelimen pirinästä, villasukkien hipsutuksesta, asiakastapaamisista ja flipperin paukkeesta. Olen nyt muutaman kuukauden ajan ollut osa Ampersandin touhukasta joukkoa. On ollut ihana herätä aamulla ja rientää bussiin tullakseen töihin, missä ensimmäisenä raikas kahvintuoksu karistaa viimeisetkin unenrippeet silmäkulmasta. Missä jokainen ampersandilainen tupsahtaa omalle jakkaralleen vuorotellen pitkin aamua ja jossa iloiset huomenentoivotukset kajahtelevat vuoron perään. Tämä joukko koostuu rautaisista ammattilaisista, jossa jokaisella on oma paikkansa. Jokaista tarvitaan!

Olen nauttinut suuresti, kun minut on otettu vastaan yhtenä ryhmään kuuluvana osana heti ensimmäisestä päivästä lähtien. On ollut ihanaa iloita ja innostua! Olen voinut tuoda markkinointiosaamistani esille ja ammentaa kokemukseni kammiosta monta mukavaa juttua asiakkaiden hyväksi. Siitä olen nauttinut paljon. Tekstinikkari sisälläni on herännyt ja sanat putoilevat paikoilleen kuin itsestään. Sydämeni sykkii markkinoinnille ja sitä rakkautta olen saanut täällä jakaa joka päivä yhä uudestaan ja uudestaan asiakkaiden ja Ampersandin hyväksi.

Tämä muutaman kuukauden kestänyt kurkistus mainostoimistoarkeen on ollut mielenkiintoinen, luovuutta herättävä, innostusta sykkivä ja naurua hersyvä. Olen nauttinut tästä kovasti. Nyt on aika siirtyä eteenpäin. Kiitos Ampersand! Minä olen nauttinut. Toivottavasti myös sinä viihdyt työssäsi!

Teksti: Anne Kärnä

Kirjoittaja on Ampersandin vieraileva tähti, jonka sydän sykkii sanalliselle viestinnälle ja jonka geeneissä virtaa pohjoiskarjalaisen runoilijan sielu.