Osta markkinointia yrityspalvelusetelillä

15.4.2020 Ampersand

Yrityspalveluseteli on kätevä keino ostaa markkinointipalveluita, jos suunnitelmissasi on vaikkapa uusien verkkosivujen tai verkkokaupan perustaminen. Lue lisää palvelupaketeistamme ja hanki nostetta digipalveluillesi!

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelillä tuetaan lahtelaisia yksinyrittäjiä sekä mikro- ja pienyrityksiä. Lahden kaupungin myöntämillä yrityspalveluseteleillä voi ostaa myynnin ja markkinoinnin kehittämispalveluita valituilta palveluntuottajilta.

Ampersand on yksi vuoden 2020 palveluntuottajista, ja olemme innolla mukana vahvistamassa paikallisten yritysten markkinointia. Tarjoamme 5000 euron palveluseteliä vastaan markkinoinnin palveluita viitenä vaihtoehtoisena kokonaisuutena:

  1. Brändi-ilmeen rakentamisen tai kirkastamisen yhteydessä luomme asiakasyritykselle kestävän brändistrategian ja sitä tukevat ydinviestit.
  2. Ampersandin Brand Sprint tarjoaa työpajamuotoista työskentelyä ja haastetta älynystyröille, kun erilaisia tehtäviä ratkoen tunnistetaan brändin kilpailuedut, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden visiot. Lopuksi kokoamme käsiteltyjen aiheiden pohjalta brändioppaan, joka auttaa pitkäjänteisessä tunnettuuden rakentamisessa.
  3. Autamme somestrategian luomisessa ja hiomme yrityksen julkaisukanavat ja feedit kuntoon.
  4. Verkkosivuston suunnittelussa teemme asiakkaan toimittamien materiaalien pohjalta yrityksen tuotteille tai palveluille sopivan verkkosivuston, jossa huomioidaan saavutettavuus ja hakukoneet.
  5. Verkkokaupan rakentamisessa luomme asiakkaalta saatujen materiaalien pohjalta selkeän ja hakukoneoptimoidun verkkokauppapohjan, jota asiakas voi helposti myöhemmin muokata ja täydentää uusilla tuotteilla.

Kysy lisää, niin autamme kaikissa yrityspalveluseteliin tai muihin markkinoinnin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä!
Ota yhteyttä sähköpostilla info@ampersand.fi tai soita numeroon 040 835 3111

Lue tarkemmat kuvaukset yrityspalveluseteliä vastaan saatavista palveluista pdf-liitteestä >>

Tutustu referensseihimme >>