Tallennamme kallisarvoiset hetkesi visuaalisessa muodossa, olipa kyseessä henkilökuva nimitysuutiseen tai oman lemmikin valokuvaus. Meiltä saat ammattilaistason laitteistolla laadukkaasti toteutetut perhepotretit, yritysten henkilöstön valokuvauksen vuosikertomuksiin, valokuvauksen urheiluseuroille, rakennus- ja tilakuvat, lehtikuvat sekä tuotekuvat myyntimateriaaleihin, myynti-ilmoituksiin, printtiin tai nettiin.

Menemme sinne missä tapahtuu. Palveluihimme kuuluu tapahtumakuvausta, videokuvausta, valokuvausta, henkilökuvausta ja mainoskuvausta asiakkaan omaan käyttöön tai joukkoviestimiin. Otamme kuvat Lahdessa toimistomme omassa studiossa, tai tuomme tarvittaessa liikuteltavan studion kätevästi suoraan luoksesi esimerkiksi tuotekuvauksia varten. Studiokuvauksen lisäksi kuvatuotantoomme kuuluu kuvien jälkikäsittelyä ja kuvamanipulaatioita.

Hinnasto:

Valokuvaus alkaen 215 e/ensimmäinen tunti (sisältää tunnin kuvausta ja tunnin kuvankäsittelyä), seuraavat tunnit 102 e/h (sisältäen kuvan rajauksen, terävöityksen ja värien säädön).

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.