HansaCrew

Yritysilmeen suunnittelu ja kevyet verkkosivut

HansaCrew on henkilöstövuokraukseen keskittynyt yritys, joka välittää osaajia LVI-alalle, rakennusalalle, tapahtuma-alalle, puhtausalalle sekä sosiaali- ja terveysalalle. Euroopan laajuinen henkilöstöpooli hankkii omien alojensa ammattilaisia monipuolisiin projekteihin aina  tapahtumatuotannosta talonrakennukseen. Suunnittelimme HansaCrew:lle toimintaa vauhdittavan yritysilmeen logoineen sekä verkkosivut.

ASIAKAS:

HansaCrew

VUODESTA:

2021

WWW:

TYÖT:

Yritysilme
Logon suunnittelu
OnePage-verkkosivut
Graafinen ohjeisto

Logon suunnittelu

Yritysilmeen suunnittelu alkoi logon suunnittelusta. Asiakas toivoi siluettimaista toteutusta, jossa ääriviiva kuvaisi yrityksen tarjoamien toimialojen eri ammattiryhmiä. Lopullisessa logossa ihmishahmot yhdistyvät toisiinsa kiemurtelevalla viivalla, joka kuvaa yksilöiden vapautta luoda itse oma urapolkunsa ja tarttua uusiin tilaisuuksiin. Ääriviiva on kuin muotti, jonka sopiva henkilö voi täyttää.

Visuaalinen ilme

Yrityksen visuaalisen ilmeen suunnitteluun sisältyi brändivärien valinta ja graafisten elementtien suunnittelu. Asiakas toivoi brändi-ilmeen kuvaavan yrityksen kansainvälisyyttä ja hyödyntävän perinteisistä rakennusalan työtakeista tuttua sinistä väriä. Klassinen sininen väri luo mielikuvan luotettavasta ja taidokkaasta tekemisestä, joka pohjautuu pitkiin perinteisiin ja varmaan osaamiseen.

Koska yrityksen toimialueena on koko Eurooppa, tuotiin visuaaliseen ilmeeseen EU-lipusta tuttu sinisen ja keltaisen yhdistelmä, joka raikastuu valkoisella värillä. Graafisissa elementeissä toistuu logosta tuttu pyöreälinjainen muotokieli.

Verkkosivut ja graafinen ohjeisto

Verkkosivut toteutettiin WordPressin OnePage-teemalla, jossa yrityksen kaikki tiedot on koottu yhdelle pääsivulle ilman turhaa alisivuille klikkailua. Nopeat ja helppokäyttöiset sivut palvelevat hyvin yrityksen tarpeita, tukevat palveluiden lanseerausta ja toimivat sujuvasti myös mobiililaitteilla.

HansaCrew:n graafiseen ohjeistoon koottiin kaikki brändi-ilmeen käyttöön liittyvä ohjeistus sekä visuaalisia käyttöesimerkkejä ilmeen hyödyntämisestä käyntikortteihin tai muuhun markkinointimateriaaliin.

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Päijänteenkatu 9 A 8, 4. krs 
15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste