SP Hygiene Innovations Oy
Pohjoismaiden suurin PURELL® tukku ja Suomen suurin GOJO® tuotteiden jakelija. Yritys on perustettu vuonna 2004 ja on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. 
Meidän kautta SP Hygiene Innovation on saanut eri tuotemerkeille tyylikkäät verkkosivu ilmeet, tuotepakkausten- ja tuote-etikettien suunnittelun, mainosmateriaalit verkkoon, printtiin ja erilaisiin tapahtumiin.  
Suunnittelemamme verkkosivuilme. 
www.raicas.fi
Pakkaus- ja etiketti suunnittelu
Monimuotoista printtisuunnittelua erilaisiin tuotepakkauksiin, pulloihin ja purnukoihin. Kaiken kaikkiaan SP Hygiene Innovationille on toteutettu useita kymmeniä tuotepakkaus/-etikettisuunnitteluja vuosien varrella. Jokaisessa suunnitelmassa otetaan yksilöllisesti huomion tuotteen käyttökohde ja asiakasryhmä. Näin ollen suunnittelussa on tärkeässä osassa fiilis, huumori ja kiinnostavuus.
Tuote-esitteet
Suuresta ja monipuolisesta valikoimasta johtuen asiakkaamme tarvitsee vuosittain useita erilaisia tuote-esitteitä myyntityön tueksi. Meidän ammattitaidolla toteutetut printtituotteet ovat olleet osana kaupallista menestystä pesukemikaalien myynnissä.
Back to Top