Tapaa uusi ampersandilainen: Anne

14.9.2021 Ampersand

Hei Sinä!

Olen Anne, 42-vuotias, markkinointia rakastava, iloinen, lämminhenkinen ja pohjoiskarjalaisen geeniperimän omaava hymysuinen nainen.

Olen Ampersandissa uunituore tulokas, sillä kolmen seuraavan kuukauden aikana tarjoan Ampersandille lisäkädet monenlaisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Kannukseni olen hankkinut media-alalta ja kauppakeskuksesta markkinointitehtävistä. Onnistumisiini kuuluu uuden kauppakeskuksen toiminnan käynnistys alueella, jossa ei ollut kaupallista toimintaa entuudestaan, ja kauppakeskuksen nostaminen alueen ykköstoimijaksi toimialallaan.

Vakavan sairauden jälkeen sain mahdollisuuden tulla takaisin työelämään verestämään osaamistani ammatillisen kuntoutuksen turvin. Tartuin tarjoukseen ja ilokseni pääsin ampersandilaisten ammattitaitoiseen tiimiin mukaan. Ilolla odotan kartuttavani osaamisarkkuuni pääomaa runsaasti mainostoimistoarjesta, jota aiemmin olen seurannut vuosien ajan ostajan roolissa.

Olen työelämässä innostava innostuja ja energinen tiimipelaaja. Parhaimmillani olenkin tiimin jäsenenä, joten odotan Ampersandin sytyttävän minut loistoon pitämäni hetken hengähdystauon jälkeen. Aiemman työkokemukseni turvin minulla on laaja markkinointituntemus ja vahva kuluttajamarkkinoinnin kokemus. Tekstin tuottaminen on minulle mielekästä.

Innostun matkustelusta, hyvästä ruuasta, ystävien kanssa kahvittelusta, teatterista, stand-up-komiikasta ja hymysuisista kanssakulkijoista. Uusin hankintani on museokortti, jota suunnittelen käyttäväni suuresti. Positiivisuus on supervoimani ja olen lähes aina hyvällä tuulella. Rakastan eläimiä ja koirani Kaapo on Persoona isolla peellä.

Ampersandissa tavataan ja tullaan tutuiksi!

Terkuin Anne