Brändistrategia.

Brändi liiketoiminnan ytimessä

Brändityö lähtee hyvin suunnitellusta brändistrategiasta, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita. Jaamme isot ideat sopiviksi välietapeiksi, jotka aktivoivat kohderyhmiä ja esittelevät brändin parhaat puolet. Brändistrategia toimii myös yrityksen asiakaslupauksena.

Brändimuotoilumme kattaa brändin rakentamisen aivan alusta alkaen tai kevyempänä projektina, jossa kirkastamme nykyisen brändin visuaalisen ilmeen ja ydinviestit.

Viestintä ei ole pelkkää tekstisisältöjen kirjoittamista. Autamme yrityksiä viestintäsuunnitelmien teossa ja strategisessa viestinnässä sekä uusiin olosuhteisiin liittyvässä muutosviestinnässä. Onnistuneella viestinnällä tehostetaan tiedonkulkua niin yrityksen sisällä kuin ulospäin sidosryhmien ja asiakkaiden suuntaan. B2B-viestintää toteutamme esimerkiksi sijoittajille suunnattujen esitteiden ja uutiskirjemateriaalien sisällöntuotannolla. 

Suunnittelemme yrityksen toimintaa yhdenmukaistavaa brändiviestintää, sujuvaa projektiviestintää sekä yrityksen arvoja välittävää vastuullisuusviestintää. Kirjoitamme referenssijuttuja, asiakastarinoita, yritysten blogitekstejä, tiedotteita, yritysesittelyjä ja journalistisia juttuja tai kaupallisempia puffijuttuja. 

Mitä hyödyt brändistrategian rakentamisesta Ampersandin kanssa?

  • Tunnistat yrityksesi vahvuudet ja osaat kertoa niistä muille.
  • Motivoit yrityksesi henkilöstön puhaltamaan yhteen hiileen.
  • Erotut kilpailijoista suunnitelmallisesti.
  • Huomioit asiakashyödyt toiminnan kehittämisessä.
  • Tiedät, mihin suuntaan liiketoimintasi on menossa ja miksi.
Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.