Tekninen ylläpito.

Hio tekniikkasi priimakuntoon

Verkkosivujen teknisellä ylläpidolla huolehditaan paitsi sivuston toiminnan sujuvuudesta myös tietoturvasta. Säästä aikaasi ja vaivaasi ja jätä ylläpito meidän tottuneisiin käsiimme! Huolehdimme webhotellin hankinnasta, domainin uusimisesta, lisäosien päivityksestä, varmuuskopioinneista sekä teknisten virheiden seuraamisesta ja korjaamisesta.

Hoidamme puolestasi sopivan webhotellin hankinnan tarpeidesi ja sivustosi kävijäliikenteen määrän mukaan. Huolehdimme myös domainin hankinnasta ja uusimisesta.

Tekninen ylläpito pitää sisällään muun muassa WordPress-julkaisujärjestelmän ja sen lisäosien päivittämisen. Ajan tasalla pysyminen parantaa huomattavasti sekä sivuston tietoturvaa että toimintavarmuutta. Huolehdimme myös varmuuskopion ottamisesta päivitysten yhteydessä. Lisäksi ylläpitoon kuuluu teknisten virheiden seuraaminen ja niiden korjaaminen.

Suosittelemme ylläpitopalvelun täydennykseksi teknistä optimointia. Tekninen optimointi parantaa sivustosi toimintavarmuutta, käyttäjäkokemusta ja hakukonenäkyvyyttä. Optimointiin kuuluu sivuston säännöllinen auditointi ja sen perusteella toimenpiteet esimerkiksi latausnopeuden, saavutettavuuden ja mobiiliystävällisyyden parantamiseksi.

 

Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.