Taittotyöt.

Myyntiä tukevat materiaalit diginä ja printtinä

Taidokas taitto herättää kuvan ja tekstin eloon. Taitossa toimituksellinen aineisto ja visuaaliset elementit yhdistyvät luettavaan ja näyttävään muotoon, joka herättää vastaanottajan mielenkiinnon.

Tyylikkäästi toteutetut markkinointimateriaalit vahvistavat yritysmielikuvaa asiakkaille ja esittelevät monipuolisen tuotevalikoiman selkeästi ja informatiivisesti. Taittajan ammattitaitoa hyödynnetään toteuttamissamme tuote-esitteiden taitoissa, ravintoloiden ruokalistojen visuaalisen ilmeen suunnittelussa, yritysten markkinointimateriaaleissa ja lehtitaitoissa.

Toteutamme erilaisia painotuotteita markkinoinnin ja yritysviestinnän tueksi. Teemme painettujen tuote-esitteiden, myyntiesitteiden ja kuvastojen lisäksi sähköisiä esitteitä, joita on helppo jakaa yrityksen kotisivuilla tai sähköpostin liitteenä. Suunnittelemme myös esimerkiksi personoituja lahjakortteja, ajanvarauskortteja, yritysten tapahtumakutsuja ja kiitoskortteja.

Miksi materiaalit kannattaa tilata Ampersandilta?

  • Saat meiltä ammattimaisesti toteutetut, näyttävät ja tyylikkäät markkinointimateriaalit.
  • Huolehdimme suomenkielisen tekstin oikeaoppisesta tavutuksesta, leski- ja orporivien estämisestä ja taitettavan materiaalin loogisesta lukujärjestyksestä.
  • Huomioimme tekstin luettavuuteen ja hahmottamiseen vaikuttavat asiat typografisilla keinoilla.
  • Tunnemme saavutettavan PDF-tiedoston vaatimat yksityiskohdat.
Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.