Visuaalinen ilme.

Varmista huomioarvosi visuaalisuudella

Ostaisitko sian säkissä? Harva luottaa pelkkiin sanoihin, kun on tekemässä ostopäätöstä. Vahva visuaalinen ilme tukee myyntiä ja auttaa brändisi tunnistamisessa.

Hyvin rakennetulla brändillä erotut kilpailijoista ja herätät asiakkaiden huomion. Brändi-ilme voi sisältää koko visuaalisen ilmeen suunnittelun, jolloin saat meiltä graafisen suunnittelun palvelut aina logosta typografian ja värimaailman valintaan sekä esitemateriaalien ja painotuotteiden suunnitteluun.

Toistuvat visuaaliset elementit ja tunnistettavat brändivärit kertovat siitä, että välität, miltä yrityksesi näyttää ulospäin. Hyvin suunniteltu visuaalinen ilme on osa ammattiylpeyttä ja se voi jo itsessään olla myös yrityksesi ainutlaatuinen kilpailuetu. Ei siis ole yhdentekevää, miltä yrityksesi näyttää.

Yritysilmeen lisäksi voit tilata meiltä verkkosivujen visuaalisen ilmeen piristyksen, sosiaalisen median kanavien kampanja- ja sisältösuunnittelun sekä kuvamateriaalin tuottamisen eri kanaviin joko valokuvin tai digitaalisesti viimeisteltyinä piirroksina.

Miksi visuaalinen ilme kannattaa tilata Ampersandilta?

  • Saat brändiäsi kuvastavan tyylin, jonka asiakkaat tunnistavat viestivirrassa.
  • Näytät ammattimaiselta ja ajan tasalla olevalta.
  • Jäät paremmin mieleen.
  • Tuemme sinua visuaalisen tarinankerronnan tuomisessa osaksi yrityksesi toimintaa.

Mitä visuaalinen ilme maksaa?

Tilaa brändi-ilme uudelle tai olemassa olevalle organisaatiolle! Saat erottuvan ja brändiisi sopivan ilmeen yritykselle, yhdistykselle, tapahtumalle tai vaikkapa hankkeelle. Pakettiin sisältyy logo, värien ja typografian määrittely, graafiset elementit sekä graafinen ohjeisto ilmeen käyttämiseen niin painomateriaaleissa kuin verkossa. Brändi-ilmeen perushinta on 3500 €.

Brändi-ilme

Alk. 3 500 €*
  • Logo
  • Kevyt visuaalinen ilme
  • Graafinen ohjeisto

*Voit kysyä myös erissä maksamisesta.

Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.