Someviestintä.

Älä tuskaile somen kanssa

Tuotamme sisältöjä ja ylläpidämme eri yritysten somekanavia sekä huolehdimme asiakkaidemme säännöllisestä näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa. Teemme myös ajankohtaiset digimarkkinointikampanjat ja muut somenostot sekä brändi-ilmeen mukaiset kuvasisällöt ja -manipulaatiot.

Jos et halua itse pohtia postauksia tai huolehtia hashtageista, me teemme sen puolestasi! Hoidamme orgaanisen someviestinnän lisäksi maksetun somemarkkinoinnin sisällöntuotannon ja analysoinnin sekä kävijäseurannan. Halusitpa Instagram-tilisi täyteen kissanpentuja tai Facebook-profiilisi vahvaan verkostoitumisvauhtiin, saat meiltä ammattitaitoiset toteutukset kaikkiin kanaviin.

Somepaketit yrityksille.

Laita someviestintäsi kerralla kuntoon eri kanavissa! Voit tilata meiltä sometiliesi täyden sisällön- ja kuvatuotannon helppona kokonaispakettina. Paketit sisältävät yritykselle henkilökohtaisesti suunnitellut julkaisut, julkaisutekstit, avainsanat ja hashtagit, joihin saa rajattoman määrän muutoksia. Myös julkaisujen visuaalinen ilme on suunniteltu sopimaan yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen.

Somepaketti S

Alk. 399 €/kk* Aloitusmaksu 200 €
 • 10 julkaisua/kk
 • Kuvajulkaisut
 • 1 julkaisukanava

Somepaketti M

Alk. 549 €/kk* Aloitusmaksu 275 €
 • 15 julkaisua/kk
 • Kuva- ja tarinajulkaisut
 • 2 julkaisukanavaa
 • Kommentteihin reagointi

Somepaketti L

Alk. 799 €/kk* Aloitusmaksu 400 €
 • 25 julkaisua/kk
 • Monimuotoiset julkaisutyypit
 • 3 julkaisukanavaa
 • Kommentteihin ja merkittyihin julkaisuihin reagointi
 • Toimialaan liittyvien julkaisujen seuraaminen
 • Maksetun mainonnan suunnittelu**

*Vuositilauksella saat 20 %:n alennuksen kuukausihinnasta.
**Maksetun mainonnan kulut eivät sisälly kuukausihintaan.

Kävisikö paketti sinun yrityksellesi?

Palvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Tarjoamme täyden palvelun somepaketin, joka perustuu huolellisesti tehtyyn taustatyöhön. Perehdymme yrityksesi toimialaan, asiakaskohderyhmään ja kilpailijoihin, ja tuotamme iskeviä, erottuvia ja asiantuntevia somejulkaisuja – tarvittavaa huumoria unohtamatta!

Somepakettimme jokainen yksittäinen julkaisu kattaa tekstin, visuaalisen suunnittelun ja avainsanat. Alustat, joille voimme julkaista, ovat Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn ja X (Twitter).

Somepaketin tilaaminen.

01.

Tilaa yrityksellesi sopiva somepaketti S, M tai L klikkaamalla tästä.

02.

Saatuamme tilauksen olemme sinuun yhteydessä kolmen (3) arkipäivän sisällä. Saat silloin täytettäväksesi sähköisen esitietolomakkeen, ja käymme läpi tilauksen yksityiskohdat. Saat myös ohjeet Buffer-tilin luomisesta yrityksellesi.

03.

Analysoimme yrityksesi nykyiset somekanavat ja suunnittelemme ensimmäiset kaksi (2) somejulkaisua viikon sisällä esitietolomakkeen palautuksesta.

04.

Hyväksyttyjen esimerkkijulkaisujen jälkeen suunnittelemme loput ensimmäisen kuukauden somejulkaisut ja ajastamme ne Bufferilla.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset.

Emme tarvitse, sillä julkaisut tehdään kolmannen osapuolen järjestelmää käyttäen. Meille riittää vain tilaajan antamat julkaisuoikeudet.

Tarvitsemme vain logopakettinne ja verkkosivujenne osoitteen sekä täytetyn tarvekartoituslomakkeen. Kaikki lisätieto on tervetullutta, mutta ei pakollista. Teemme suunnittelutyötä useiden yritysten kanssa, ja kukin tuottaa taustatietoja omien resurssiensa mukaan. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että saamme projektin alussa tarvittavat lisätiedot julkaisujen tuotantoa varten. Me huolehdimme juuri teidän yrityksellenne sopivat sisällöt, jotta te voitte keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaanne!

Huolehdit vain kuukauden alkaessa julkaisujärjestelmään syötettyjen julkaisujen kommentoinnista/hyväksynnästä.

Ampersandin tiimistä osoitetaan teille yksi suunnittelija somemanageriksi, joka vastaa kaikista julkaisuistanne. Muuten tiimi työskentelee taustalla itsenäisesti.

Totta kai! Lähetämme aina koko kuukauden julkaisut kommentoitavaksi ennen niiden julkaisemista.

Ei todellakaan! Meiltä valitaan aina yksi vastuuhenkilö somemanageriksi asiakasyritykselle. Hän on graafinen suunnittelija, joka yhdessä sisällöntuottajamme ja muiden ampersandilaisten kanssa vastaa taustatyöstä, yritykseenne perehtymisestä ja ideoinnista. Kaikki julkaisut ovat juuri teidän yrityksellenne suunniteltuja.

Emme palauta rahoja, sillä panostamme tilauksen jälkeen paljon aikaa asiakkuuden alkuun, taustatyöhön ja julkaisujen tekoon. Työllämme on tyytyväisyystakuu, ja voit keskeyttää tilauksesi ihan koska tahansa. Koska saat julkaisut aina nähtäväksi ennen niiden julkaisua, varmistumme, että olemme samoilla linjoilla julkaisujen sisällöstä. Jos tilauksesi oli vuositilaus ja keskeytät tilauksen kesken vuotta, veloitamme kuukausihinnoittelun mukaisen erotuksen jo tehdyiltä kuukausilta.

Voit peruuttaa tilauksen kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ampersand.fi, jonka jälkeen pyydämme täyttämään lyhyen lomakkeen ja tämän jälkeen tilauksesi on peruutettu.

Scroll to Top