Sisustus­suunnittelu.

Sisustussuunnittelu toimitiloihin ja julkisiin tiloihin

Suunnittelupalvelumme sisältävät yritysten sisustussuunnittelua ja toimitilasuunnittelua. Voit tilata meidät yksittäiseen kaluste- tai sisustusprojektiin tuntityönä tai urakkaperusteisesti, tai pyytää apuamme esimerkiksi tilojen värisuunnitteluun, valaistussuunnitteluun tai materiaalivalintoihin. Huolehdimme sovittaessa myös materiaalien kilpailutuksista ja tilauksista.

2D- tai 3D-mallinnukset auttavat tilan hahmottamisessa ja ovat usein riittäviä projektin läpiviennin kannalta. Sisustussuunnittelijamme tekee sovittaessa kohteesta myös realistiset visualisointikuvat. Vaihtoehtoisesti voit tilata kauttamme projektisi kokonaisvaltaisen hoidon avaimet käteen -periaatteella, jolloin huolehdimme koko projektista aina suunnittelusta toteutukseen.

Sisustuskonsultaatio ja stailaus.

Jos et tarvitse kokonaisvaltaista tilan uudistusta ja remonttia, voit tilata meiltä kevyen suunnittelupaketin, joka sisältää sisustuskonsultaation ja stailauksen. Teemme suunnitelman, jonka pohjalta pienillä muutoksilla saadaan iso vaikutus tilan yleistunnelmaan. Toteutamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti:

  • Pintamateriaali- ja värisuunnitelmat (seinät, lattiat, katot)
  • Kiintokalustesuunnitelmat
  • Irtokalustussuunnitelmat
  • Tekstiilisuunnitelmat (verhot, verhoilut, irtomatot)
  • Valaistussuunnitelmat.
Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.