Kuvatuotanto.

Kuvista potkua tuhannelle sanalle

Kuvatuotannon palvelumme sisältävät monipuolisen visuaalisen tuotannon printtiin ja nettiin. Voimme suunnitella brändikuvastoa, koota valmiista aineistosta brändiisi sopivan kuvapankin tai valokuvata yrityksesi henkilöt, tilat tai tapahtumat. Meiltä saat laadukkaat henkilöstökuvat, rakennus- ja toimitilakuvat sekä tuotekuvat myyntimateriaaleihin, myynti-ilmoituksiin, printtiin tai nettiin.

Tapahtumakuvaus ja tilakuvaus järjestetään suoraan kohteessa, mutta henkilökuvat ja tuotekuvat voimme ottaa joko yrityksesi tiloissa tai omassa, Lahden toimistoomme pystytetyssä studiossa. Toteutamme myös kuvitukset, piirroskuvitukset ja infograafit kattavasti esimerkiksi yritysesityksiin, mainoksiin ja sosiaaliseen mediaan. Lisäksi saat Ampersandilta korkeatasoista kuvien ja videoiden jälkikäsittelyä ja kuvamanipulaatiota.

Isommissa videoproduktioissa teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa, joista valitsemme tilanteen ja budjetin mukaan sopivimmat ammattilaiset tuottamaan yritysvideoita, mainosvideoita ja tapahtumien aftermovie-videoita.

Mitä saat, kun tilaat
kuvapalvelut Ampersandilta?

Saat ammattimaisesti toteutetut ja huolellisesti viimeistellyt valokuvat, infograafit ja kuvitukset.

Saat tekijät, jotka ymmärtävät kuvatuotannon merkityksen osana markkinointi­kokonaisuuttasi.

Saat kuvillesi ja videoillesi mitä taidokkainta jälkikäsittelyä.

Saat materiaalia, joka on optimoitu sille tarkoitettuun ympäristöön verkossa tai painettuna.

Scroll to Top