Tyylikkäät kotisivut ja myyvät verkkokaupat ovat yrityksen käyntikortti. Suunnittelemme joustavia ja vuorovaikutteisia nettisivustoja, joita on helppo käyttää ja päivittää. Verkkosivupakettimme sisältää halutessasi kaiken, mitä nettinäkyvyydeltäsi haluat. Teemme sivustot valmiiden julkaisujärjestelmien (esim. WordPress ja WooCommerce) tai kokonaan alusta asti koodaamamme sivurakenteen päälle.

Teemme puolestasi www-sivujen suunnittelun, verkkokaupan pystytyksen, koodauksen, sisällöntuotannon, kuvatuotannon ja kuvankäsittelyn verkkojulkaisuihin sopivaksi, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan. Kiinnitämme huomiota verkkosivujen hakukonenäkyvyyteen (SEO), mutta muistamme samalla laadukkaan sisällön merkityksen, näyttävää ja nykyaikaista ulkoasua unohtamatta. Palveluihimme kuuluu myös hosting-palveluiden kilpailutus ja valinta.

Hinnasto:

Koodauspalvelut ja SEO alkaen 95 e/h

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.