Verkkosivut ja verkkokaupat

Tyylikkäät kotisivut ja myyvät verkkokaupat ovat yrityksen käyntikortti. Suunnittelemme joustavia ja vuorovaikutteisia nettisivustoja, joita on helppo käyttää ja päivittää. Verkkosivupakettimme sisältää halutessasi kaiken, mitä nettinäkyvyydeltäsi haluat. Teemme sivustot valmiiden julkaisujärjestelmien (esim. WordPress ja WooCommerce) tai kokonaan alusta asti koodaamamme sivurakenteen päälle.

Teemme puolestasi www-sivujen suunnittelun, verkkokaupan pystytyksen, koodauksen, sisällöntuotannon, kuvatuotannon ja kuvankäsittelyn verkkojulkaisuihin sopivaksi, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan. Kiinnitämme huomiota verkkosivujen hakukonenäkyvyyteen (SEO), mutta muistamme samalla laadukkaan sisällön merkityksen, näyttävää ja nykyaikaista ulkoasua unohtamatta. Palveluihimme kuuluu myös hosting-palveluiden kilpailutus ja valinta.

Tutustu verkkosivujen ja verkkokaupan prosessikuvaukseemme >

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Toimivat ja tyylikkäät verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti, joten niitä kannattaa tarkastella kriittisellä silmällä. Löytävätkö asiakkaat sivuiltasi kaiken tarvittavan tiedon? Ovatko yhteystiedot ajan tasalla? Löytyvätkö sivusi Googlen hakutuloksista? Ovatko tuotteesi ja palvelusi hyvin esillä ja helposti hankittavissa verkkosivujesi kautta? Jos jäit epäröimään yhdenkään kysymyksen kohdalla, kannattaa ottaa meihin yhteyttä! 

Olemme toteuttaneet verkkosivuprojekteja niin yrityksille, yhteisöille, brändeille kuin palveluillekin. Osaamisemme kattaa WordPress-pohjaisten verkkosivujen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon sekä käyttökoulutukset. Olemme tehneet myös käyttöliittymäsuunnittelua esimerkiksi mobiilisovelluksille.

Verkkokauppa tuotemyyntiin ja palveluiden markkinointiin

Haluatko tuotteillesi tai palveluillesi tehokkaan myyntikanavan? Kannattaa pistää verkkokauppa pystyyn! Meiltä saat verkkokaupallesi teknisen toteutuksen ja analytiikan asennuksen lisäksi myös näyttävät visuaaliset ilmeet sekä hakukoneoptimoidun tekstisisällön.

Voit tilata WooCommerce-verkkokaupan toteutuksen kevyenä pakettina, jossa toimitat meille haluamasi tekstit, kuvat, kaaviot ja tuotetiedot. Vaihtoehtoisesti voimme hoitaa koko homman avaimet käteen -palveluna, jossa kerrot meille vain mitä haluat, ja saat projektin päätteeksi täysin valmiin verkkokaupan käyttöösi.

Verkkosivuprojektin tai verkkokaupan perustamisen kylkeen kannattaa tilata myös Design Sprint, jossa hiomme verkkopohjaisen visuaalisen viestinnän huippuunsa!

Tutustu www-sivujen referensseihin

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste