Rekrytointi

Olemme haluttua seuraa, joten valitettavasti meillä ei aina ole tarjota paikkoja kaikille halukkaille. Ilmoitamme tällä sivulla, mikäli meillä on avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja.

Työpiste/toimistopaikka

Kyllästyttääkö kotitoimistolla kököttäminen? Tule meille nauttimaan Ampersandin atmosfääristä! Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa (📍Aleksanterinkatu 29), ja kuukausivuokraa vastaan saat käyttöösi työpisteen/toimistopaikan, wifin, neukkarin, kahviautomaatin ja keittiön.

Hinta: 350 e + alv / kk sisältää toimiston käyttöoikeuden 24/7 omalla avaimella.

Ota yhteyttä 040 835 3111 tai info@ampersand.fi.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä kaikki työpisteemme ovat täynnä.

Avoimet harjoittelu­paikat

Haluamme panostaa ja keskittyä harjoittelijoidemme opettamiseen, joten otamme vain yhden harjoittelijan kerrallaan. Ensisijaisesti haemme henkilöä, jolla on reipas ja aktiivinen asenne myyntiin ja asiakashankintaan. Lisäksi henkilöllä tulisi olla taitoja graafiseen suunnitteluun ja markkinointiviestintään, sekä laaja kiinnostus alaa kohtaan. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet kannattaa hakiessa mainita.

Yhteistyö­kumppanit

Meillä on asiakkuuksia laidasta laitaan ja ympäri Suomen, joten haemme alihankintaverkostoomme tekijöitä eri toimialoilta – tai ainakin haluamme kuulla, mitä sinulla olisi tarjolla! Mikäli koet, että voisimme kaivata juuri sinun yrityksesi panosta, niin laita hakemus alla olevalla lomakkeella. Esimerkkejä käyttämistämme alihankintatöistä: kielenkäännökset, videokuvaukset, animaatiototeutukset ja kuvitukset, paino- ja jälkikäsittelytyöt, mainoslahja.

Haluatko olla osa tiimiämme?

Meillä työskennellään rennosti, mutta tosissaan. Jos koet olevasi oikea tyyppi Ampersandin tiimiin, niin lähetä hakemus avoimiin paikkoihimme lomakkeella:

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, odt, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB, Max. tiedostot: 2.
  Tietosuoja*
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Ota yhteyttä

  Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Sähköposti

  info@ampersand.fi
  etunimi@ampersand.fi

  Osoite

  Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

  Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
  © Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste