Rekrytointi

Olemme haluttua seuraa, joten valitettavasti meillä ei aina ole tarjota paikkoja kaikille halukkaille. Ilmoitamme tällä sivulla, mikäli meillä on avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja.

Työpiste/toimistopaikka

Kyllästyttääkö kotitoimistolla kököttäminen? Tule meille nauttimaan Ampersandin atmosfääristä! Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa (📍Aleksanterinkatu 29), ja kuukausivuokraa vastaan saat käyttöösi työpisteen/toimistopaikan, wifin, neukkarin, kahviautomaatin ja keittiön.

Hinta: 350 e + alv / kk sisältää toimiston käyttöoikeuden 24/7 omalla avaimella.

Ota yhteyttä 040 835 3111 tai info@ampersand.fi.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoimet harjoittelu­paikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia harjoittelupaikkoja.

Yhteistyö­kumppanit

Meillä on asiakkuuksia laidasta laitaan ja ympäri Suomen, joten haemme alihankintaverkostoomme tekijöitä eri toimialoilta – tai ainakin haluamme kuulla, mitä sinulla olisi tarjolla! Mikäli koet, että voisimme kaivata juuri sinun yrityksesi panosta, niin laita hakemus alla olevalla lomakkeella. Esimerkkejä käyttämistämme alihankintatöistä: kielenkäännökset, videokuvaukset, animaatiototeutukset ja kuvitukset, paino- ja jälkikäsittelytyöt, mainoslahja.

Haluatko olla osa tiimiämme?

Meillä työskennellään rennosti, mutta tosissaan. Jos koet olevasi oikea tyyppi Ampersandin tiimiin, niin lähetä hakemus avoimiin paikkoihimme lomakkeella:

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, odt, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB, Max. tiedostot: 2.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Ota yhteyttä

  Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Sähköposti

  info@ampersand.fi
  etunimi@ampersand.fi

  Osoite

  Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

  Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
  © Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste