NOBLESSA

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka valmistaa Saksan suosituimmat keittiöt. Keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla tinkimättömällä tarkkuudella ja huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Noblessa-keittiöt ja heidän suomalaiset jälleenmyyjänsä ovat suurimpia asiakkaitamme. Olemme toteuttaneet Noblessalle kaiken mainos- ja myyntimateriaalin vuodesta 2014 asti.

KEMPPI

Kemppi on hitsaustuotannon laitteiden ja ohjelmistojen edelläkävijä, jolle olemme tehneet erilaisia markkinointimateriaaleja ja painotuotteita vuodesta 2015. Olemme tehneet yrityksen toimipisteiden käyttöön erilaisia logoja, mainoksia ja tapahtumamarkkinoinnin aineistoja verkkoon sekä printtiin.

SP HYGIENE
INNOVATIONS OY

SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoismaiden suurin PURELL®-tukku ja Suomen suurin GOJO®-tuotteiden jakelija. Vuonna 2004 perustettu yritys on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Olemme toteuttaneet yrityksen hygieniatuotteille ja pesukemikaaleille lukuisia erilaisia tuotepakkauksia, etikettisuunnittelua ja logosuunnittelua sekä mainoksia, markkinointimateriaaleja, tapahtumamainontaa ja verkkosivuja.

TOISINTEKIJÄT

Toisintekijät Oy tuottaa ongelmanratkaisuun tähtääviä valmennuksia yksilöille, yrityksille ja muille ryhmille. Keväällä 2018 Toisintekijät Oy yhdisti vanhoja toimintojaan uusiksi kokonaisuuksiksi. Näin syntyivät Otherways ja Elämän Huoltamo. Loimme Toisintekijöiden uusille brändeille visuaaliset identiteetit.

ADVANCE TEAM

Advance Team on Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kuopiossa toimiva yrityskauppojen ja toimitilavälityksen asiantuntijayritys, joka hoitaa yritysten ostot, myynnit ja sukupolvenvaihdokset. Kirjoitamme Advance Teamin nettisivuille referenssijuttuja onnistuneista yrityskaupoista asiakasnäkökulmaa korostaen.

BANDERCOM

Radioviestintäalalla toimiva Bandercom on pitkäaikainen asiakkaamme. Olemme toteuttaneet heille esimerkiksi Radioviesti-asiakaslehden taiton ja tekstien stilisoinnin. Lisäksi olemme suunnitelleet lehti-ilmoituksia eri ammattilehtiin, kutsu- ja joulukortteja, tarroja, käyttöoppaiden käännöksiä ja erilaisia teknisiä piirroksia.