NOBLESSA

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka valmistaa Saksan suosituimmat keittiöt. Keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla tinkimättömällä tarkkuudella ja huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Noblessa-keittiöt ja heidän suomalaiset jälleenmyyjänsä ovat suurimpia asiakkaitamme. Olemme toteuttaneet Noblessalle kaiken mainos- ja myyntimateriaalin vuodesta 2014 asti.

INTO

Valtakunnallinen työpajayhdistys (TPY) valitsi Ampersandin kumppanikseen uudistamaan yhdistyksen brändiä. Etsivän nuorisotyön ja valtakunnallisen työpajatoiminnan kattojärjestö TPY kaipasi yhdistävää brändiä toiminta-alueilleen ja jäsenjärjestöilleen. Uuden brändin haluttiin tukevan yhdistyksen strategiaa ja kuvaavan samalla järjestön ja sen ammattilaisten asennetta ja tapaa toimia.

BANDERCOM

Radioviestintäalalla toimiva Bandercom on pitkäaikainen asiakkaamme. Olemme toteuttaneet heille esimerkiksi Radioviesti-asiakaslehden taiton ja tekstien stilisoinnin. Lisäksi olemme suunnitelleet lehti-ilmoituksia eri ammattilehtiin, kutsu- ja joulukortteja, tarroja, käyttöoppaiden käännöksiä ja erilaisia teknisiä piirroksia.

RENKOLED

Renkoled tarjoaa mainospaikkoja Lahden Renkomäessä sijaitsevalle led-valotaululle. Uuden palvelun lanseeraus edellytti logon suunnittelua, verkkosivujen perustamista sekä graafisen ilmeen luomista. Ampersand suunnitteli Renkoledille vahvan visuaalisen identiteetin, joka kiteyttää palvelun yhdellä silmäyksellä.

KEMPPI

Kemppi on hitsaustuotannon laitteiden ja ohjelmistojen edelläkävijä, jolle olemme tehneet erilaisia markkinointimateriaaleja ja painotuotteita vuodesta 2015. Olemme tehneet yrityksen toimipisteiden käyttöön erilaisia logoja, mainoksia ja tapahtumamarkkinoinnin aineistoja verkkoon sekä printtiin.

SP HYGIENE
INNOVATIONS OY

SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoismaiden suurin PURELL®-tukku ja Suomen suurin GOJO®-tuotteiden jakelija. Vuonna 2004 perustettu yritys on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Olemme toteuttaneet yrityksen hygieniatuotteille ja pesukemikaaleille lukuisia erilaisia tuotepakkauksia, etikettisuunnittelua ja logosuunnittelua sekä mainoksia, markkinointimateriaaleja, tapahtumamainontaa ja verkkosivuja.