Referenssit

Töissämme yhdistyvät tinkimätön asenne ja ammattitaitoinen toteutus. Kuuntelemme asiakkaan toiveita herkällä korvalla ja teemme, mitä lupaamme. Tässä on vain osa tyytyväisistä asiakkaistamme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää toteutuksistamme!

Noblessa

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka valmistaa Saksan suosituimmat keittiöt. Keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla tinkimättömällä tarkkuudella ja huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Noblessa-keittiöt ja heidän suomalaiset jälleenmyyjänsä ovat suurimpia asiakkaitamme. Olemme toteuttaneet Noblessalle kaiken mainos- ja myyntimateriaalin vuodesta 2014 asti.

Into

Valtakunnallinen työpajayhdistys (TPY) valitsi Ampersandin kumppanikseen uudistamaan yhdistyksen brändiä. Etsivän nuorisotyön ja valtakunnallisen työpajatoiminnan kattojärjestö TPY kaipasi yhdistävää brändiä toiminta-alueilleen ja jäsenjärjestöilleen. Uuden brändin haluttiin tukevan yhdistyksen strategiaa ja kuvaavan samalla järjestön ja sen ammattilaisten asennetta ja tapaa toimia.

Kalligrafia

Isot kalligrafiakuvitukset sopivat esimerkiksi seiniin toteutettuina julkisiin tiloihin tai tauluiksi olohuoneisiin. Niillä voidaan kertoa tarinoita, ottaa kantaa tai listata yrityksesi arvot näyttävästi ja isosti. Kalligrafia sopii kustomointiin, kuvitukseksi tai vaikka logoksi ja osaksi yritysilmettä. Työt voidaan piirtää myös digitaalisesti.

Soundfest 2021

Lahden festaritarjonta meni kerralla uusiksi, kun Soundfest järjestettiin ensimmäistä kertaa elokuussa 2021. Pääsimme suunnittelemaan festivaalille koko visuaalisen ilmeen sekä markkinointimateriaalit.

Lahden Graafinen

Lahden Graafinen tarjoaa pakkausrepropalveluita fleksopainoille ja on 50 vuoden kokemuksella vakiintunut oman alansa asiantuntijaksi. Toimialallaan tunnettu yritys ei hakenut brändiuudistuksella massojen huomiota, vaan oman erityisosaamisensa terävöittämistä ja materiaaleja uusien kumppanuuksien hankintaan.

Ansioniemen Sähkö

Uudelleenbrändäyksessä yrityksen brändiä kirkastettiin uudella brändi-ilmeellä sekä yhteisten arvojen muotoilulla. Brändityöpajassa Ansioniemen Sähkölle määriteltiin arvot, jotka auttavat yritystä kiteyttämään omat kilpailuetunsa ja selkiyttämään visiotaan. Brändiuudistus pohjustaa Ansioniemen Sähkön muuttumista useamman palvelukokonaisuuden konserniksi, Ansioniemi Groupiksi.

SP HYGIENE INNOVATIONS OY

SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoismaiden suurin PURELL®-tukku ja Suomen suurin GOJO®-tuotteiden jakelija. Vuonna 2004 perustettu yritys on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Olemme toteuttaneet yrityksen hygieniatuotteille ja pesukemikaaleille lukuisia erilaisia tuotepakkauksia, etikettisuunnittelua ja logosuunnittelua sekä mainoksia, markkinointimateriaaleja, tapahtumamainontaa ja verkkosivuja.

Bandercom

Radioviestintäalalla toimiva Bandercom on pitkäaikainen asiakkaamme. Olemme toteuttaneet heille esimerkiksi Radioviesti-asiakaslehden taiton ja tekstien stilisoinnin. Lisäksi olemme suunnitelleet lehti-ilmoituksia eri ammattilehtiin, kutsu- ja joulukortteja, tarroja, käyttöoppaiden käännöksiä ja erilaisia teknisiä piirroksia.

Taloyhtiön Palvelu­viesti

Yhdeksän paikallista yritystä yhdisti voimansa ja kokosi taloyhtiöille suunnatut palvelunsa yksiin kansiin. Toteutimme yritysten osaamista esittelevän erikoisjulkaisun, joka lähetettiin Päijät-Hämeen taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Julkaisun nimeksi tuli Taloyhtiön Palveluviesti, ja vastasimme lehden toimituksellisesta sisällöstä, ulkoasun suunnittelusta ja taitosta.

HansaCrew

HansaCrew on henkilöstövuokraukseen keskittynyt yritys, joka välittää osaajia LVI-alalle, rakennusalalle, tapahtuma-alalle, puhtausalalle sekä sosiaali- ja terveysalalle. Euroopan laajuinen henkilöstöpooli hankkii omien alojensa ammattilaisia monipuolisiin projekteihin aina  tapahtumatuotannosta talonrakennukseen. Suunnittelimme HansaCrew:lle toimintaa vauhdittavan yritysilmeen logoineen sekä verkkosivut.

Renkoled

Renkoled tarjoaa mainospaikkoja Lahden Renkomäessä sijaitsevalle led-valotaululle. Uuden palvelun lanseeraus edellytti logon suunnittelua, verkkosivujen perustamista sekä graafisen ilmeen luomista. Ampersand suunnitteli Renkoledille vahvan visuaalisen identiteetin, joka kiteyttää palvelun yhdellä silmäyksellä.

Kempin hitsaaja

Kemppi

Kemppi on hitsaustuotannon laitteiden ja ohjelmistojen edelläkävijä, jolle olemme tehneet erilaisia markkinointimateriaaleja ja painotuotteita vuodesta 2015. Olemme tehneet yrityksen toimipisteiden käyttöön erilaisia logoja, mainoksia ja tapahtumamarkkinoinnin aineistoja verkkoon sekä printtiin.

Toisintekijöiden logot keltaisella taustalla

Toisintekijät

Toisintekijät Oy tuottaa ongelmanratkaisuun tähtääviä valmennuksia yksilöille, yrityksille ja muille ryhmille. Keväällä 2018 Toisintekijät Oy yhdisti vanhoja toimintojaan uusiksi kokonaisuuksiksi. Näin syntyivät Otherways ja Elämän Huoltamo. Loimme Toisintekijöiden uusille brändeille visuaaliset identiteetit.

Advance team asiakkaiden kokemuksia tabletilla

Advance Team

Advance Team on Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kuopiossa toimiva yrityskauppojen ja toimitilavälityksen asiantuntijayritys, joka hoitaa yritysten ostot, myynnit ja sukupolvenvaihdokset. Advance Teamin nettisivuilla esitellään kokemuksia onnistuneista yrityskaupoista asiakasnäkökulmaa korostaen.

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Päijänteenkatu 9 A 8, 4. krs 
15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste