renkoled logo

Renkoled

UUDEN PALVELUN LANSEERAUS

Renkoled tarjoaa mainospaikkoja Lahden Renkomäessä sijaitsevalle led-valotaululle. Uuden palvelun lanseeraus edellytti logon suunnittelua, verkkosivujen perustamista sekä graafisen ilmeen luomista. Ampersand suunnitteli Renkoledille vahvan visuaalisen identiteetin, joka kiteyttää palvelun yhdellä silmäyksellä.

ASIAKAS:

MN-Markkinointi Oy

VUODESTA:

2021

WWW:

TYÖT:

Verkkosivut
Aineisto-ohje
Logo
Visuaalinen ilme

renkoled mainostaulu tien varressa

Logon suunnittelu

Uutta palvelukokonaisuutta varten suunnittelimme Renkoledille logon, joka henkii vanhojen valokylttien tunnelmaa. Logossa perinteinen fontti yhdistyy käsin kirjoitetun fontin led-nauhamaiseen tyyliin luoden tehokkaan kokonaisuuden. Neonvihreällä värillä on hyvä huomioarvo, aivan kuin Renkoledin tienvarsimainonnallakin.

renkoled logo
renkoled logo

Visuaalinen ilme

Renkoledin visuaalinen ilme perustuu vahvoihin kontrasteihin ja urbaaniin tunnelmaan.
Mustan ja neonvihreän yhdistelmä, yössä siintävät auton takavalot, jatkuva liike ja led-taulun tuhannet valodiodit jättävät verkkokalvoille näyn, joka iskostuu tajuntaan.

Otsikoihin valittu Viga-fontti toimii erityisen hyvin erilaisilla näyttöpäätteillä. Sen persoonallinen muotoilu ja yksilöllinen ilme sopivat nykyteknologiaa hyödyntävän palvelun esittelyyn.

renkoled brändin värit
renkoled fontit
renkoled nettisivut
renkoled nettisivut imacin näytöllä

Led-mainostaulun aineistojen valmistus

Nettisivuille lisättiin Renkoledin sähköinen varauskalenteri, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä alustavia varauksia led-taulun mainospaikkoihin. Visuaalinen ilme toistuu myös Renkoledille koostamassamme aineisto-ohjeessa.

Toimimme Renkoledin yhteistyökumppanina led-valotaulun mainostuotannossa.
Suunnittelemme led-taululle tulevia mainosaineistoja, joissa huomioidaan tienvarsimainonnan erityispiirteet.

renkoled aineisto-ohjeet

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste