Uutiskirje.

Uutiskirje kokoaa kiinnostavimmat sisällöt

Uutiskirje on yrityksen säännöllistä sisällöntuotantoa, joka hyödyttää niin lähettäjää kuin vastaanottajaakin. Uutiskirjeen lähettäjänä välität mielikuvan, että yrityksesi tekee jatkuvasti jotain niin kivaa ja kiinnostavaa, että haluat jakaa siitä tietoa myös ulospäin.

Asiakas taas saa uutiskirjeen tilaajana säännöllisen katsauksen siitä, miten yrityksesi tuote- tai palveluvalikoima kehittyy, ja mitä etuja hän asiakkaana yritykseltä saa.

Uutiskirje voi kertoa ajankohtaisista tarjouksista, tulevista tapahtumista, toimipisteverkoston laajentumisista, asiakkailta tulleista ideoista, henkilökunnan esittelyistä ja kaikesta muusta, mistä haluat asiakkaillesi kertoa.

Uutiskirje on ylivoimainen viestintäkanava niin säännölliseen kuin nopeaankin sisällöntuotantoon. Kun asiakas tilaa uutiskirjeesi, voit olla varma, että hän haluaa kuulla lisää juuri sinun yrityksestäsi. Hyödynnä siis tämä suora markkinointikanava ja ota uutiskirjeestä kaikki irti!

Miksi uutiskirje kannattaa
tuottaa Ampersandin kanssa?

Analysoimme yhdessä tärkeimmät uutiskirjeessä viestittävät asiat ja pysyt asiakkaidesi mielessä jakamalla säännöllisesti tietoa ja tarjouksia.

Voit viestiä nopealla aikataululla ajankohtaisista aiheista.

Voimme suunnittelemme yhdessä vuosikellon uutiskirjeiden sisällöille ja teemoille.

Hoidamme uutiskirjeen teksti- sekä kuvatuotannon puolestasi.

Voit käyttää tuottamiamme tekstejä uutiskirjeen lisäksi myös nettisivustolla.

Toteutamme uutiskirjeen ulkoasun ammattimaisesti vastaamaan yrityksesi ilmettä.

Scroll to Top