SP Hygiene Innovations logo

SP Hygiene
Innovations Oy.

Markkinointimateriaalien suunnittelu ja verkkosivu-uudistus

SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoismaiden suurin PURELL®-tukku ja Suomen suurin GOJO®-tuotteiden jakelija. Vuonna 2004 perustettu yritys on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Olemme toteuttaneet yrityksen hygieniatuotteille ja pesukemikaaleille lukuisia erilaisia tuotepakkauksia, etikettisuunnittelua ja logosuunnittelua sekä mainoksia, markkinointimateriaaleja, tapahtumamainontaa.

Vuonna 2021 uudistimme yrityksen verkkosivut ja päivitimme tuotevalikoiman helpommin hallittavaan verkkokauppapohjaan.

ASIAKAS:

SP Hygiene Innovations Oy

VUODESTA:

2009

WWW:

TYÖT:

Verkkosivu-uudistus
Verkkokauppaan tehty tuotekatalogi
Visuaalisen ilmeen raikastaminen
Logosuunnittelu
Etikettien suunnittelu
Pakkaussuunnittelu

Saippuakuplia kämmenen päällä

Verkkosivujen uudistus

SPHI:n verkkosivu-uudistus sisälsi yrityksen kotisivujen suunnittelun, visuaalisen ilmeen ja sivuston toteutuksen. Sivusto siirrettiin WordPress-julkaisujärjestelmään, jotta asiakkaan on itse helppo ylläpitää sivustoa.

Verkkosivu-uudistuksessa sivuston rakennetta selkiytettiin niin, että asiakas löytää tarvitsemansa tiedot nopeasti. Samalla tuoteryhmien alisivuja tiivistettiin ja tuotteiden navigaatiosta tehtiin entistä loogisempi. Tuotteiden jaottelu selkeisiin alakategorioihin helpottaa tuoteryhmien hallintaa sivuston vierailijoiden lisäksi myös päivittäjän näkökulmasta.

SPHI:n tuotekatalogi siirrettiin uudistuksessa verkkokauppapohjaan, joten tuotekortteja on helppo muokata ja päivittää. Toteutus mahdollistaa teknisesti myös tuotteiden verkkomyynnin tulevaisuudessa. Lopputuloksena on nykyaikaiset ja asiakkaita paremmin palvelevat kotisivut.

SPHI nettisivut
SPHI nettisivut tietokoneen näytöllä

Pakkaus- ja etikettisuunnittelu

Olemme suunnitelleet SP Hygiene Innovations Oy:n (SPHI) valikoimalle yksilöllisiä tuotelogoja. Persoonalliset tuotebrändit lisäävät tuotteiden tunnistettavuutta ja erottavat ne kilpailijoista. Logojen lisäksi olemme tehneet pakkaussuunnittelua ja etikettejä SPHI:n tuotevalikoiman erilaisille desinfiointiliinoille, puhdistusaineille ja aerosolipulloille. Tuotteiden erilaiset käyttökohteet ja kohderyhmät huomioiva suunnittelu luo pakkauksille ja etiketeille ainutlaatuisen ilmeen ja visuaalisen tarinan.

Tuote-esitteet ja muut painomateriaalit

SPHI tarvitsee laajalle tuotevalikoimalleen erilaisia esitteitä myyntityön tueksi. Olemme ideoineet ja toteuttaneet yrityksen hygieniatuotteille ja pesukemikaaleille monipuolisia printtimateriaaleja ja mainoksia eri julkaisukanaviin. Olemme myös suunnitelleet SPHI:n tapahtumamainontaa, messumateriaaleja ja verkkosivuja. Toteutuksemme ovat osaltaan luoneet yrityksen pesukemikaalien myynnin kaupallista menestystä.

Gojo tuotekatalogi
Purell käsidesin esite
Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.