Prosessi­kuvaus
verkkosivu­projektista

Alku­kartoitus ja haastattelu

Tervetuloa Ampersandin asiakkaaksi!

Verkkosivuprojektin suunnittelutyö aloitetaan tapaamisella, jossa määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa sivuston tavoitteet ja toivotun kohdeyleisön. Nämä valinnat vaikuttavat sivuston rakenteen ja ulkoasun lisäksi myös sivuston sisältöihin, koska sisällön pitää vedota toivottuihin kohderyhmiin. Samalla valitsemme julkaisujärjestelmän ja muut tekniseen ylläpitoon liittyvät asiat, kuten web-hotellin hankinnan.

Verkkosivu­projektin
käynnistys

Verkkosivujen suunnittelu

Www-projektissa teemme suunniteltavasta sivusta ensin kevyen rautalankamallin ja huomioimme sivuston rakenteen suunnittelussa käytettävyyden, saavutettavuuden, kohderyhmät ja hakukoneoptimoinnin. Suunnittelussa otetaan huomioon myös nettisivujen responsiivisuus eri laitteille. Jos asiakas tilaa meiltä myös verkkosivuston visuaalisen ilmeen, teemme ehdotuksen sivuston ulkoasusta ja typografiasta, sekä tarvittaessa suunnittelemme sivustolle aiheeseen sopivan kuvamaailman. Kuvaehdotukset luodaan kuvapankkikuvilla, ellei asiakas tilaa meiltä erikseen myös tuotteiden tai tilojen valokuvausta.

Nettisivut yrityksille ja yhteisöille

Verkkosivujen toteutus

Käytämme sivustojen toteutuksessa pääsääntöisesti WordPress-julkaisujärjestelmää ja sen lisäosia, mutta voimme koodata sivuille myös räätälöityjä ratkaisuja. Tekniseen toteutukseemme sisältyy sivuston testaus ja optimointi. Sivuille voidaan myös lisätä Google Analytics -kävijäseuranta.

Käyttövalmis verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Tarvitsetko nettisivujen lisäksi myös verkkokaupan tuotteillesi? Voit tilata meiltä avaimet käteen -verkkokauppapaketin, jossa teemme kaiken suunnittelusta ja sisällöntuotannosta toteutukseen. Voimme luoda verkkokauppapohjan, kirjoittaa tuotetekstit, valokuvata verkkokauppaan tarvittavat tuotekuvat, liittää verkkokauppaan maksuominaisuudet ja syöttää kaikki tekstit, kuvat ja metatiedot sivustolle niin, että asiakas saa käyttöönsä täysin valmiin verkkokaupan.

Monikanavainen asiakaskokemus

Digimarkkinointi ja some

Web-palveluihimme kuuluu myös digimarkkinointi sekä sosiaalinen media. Voimme perustaa valmiiksi tarvittavat some-kanavat ja suunnitella niihin visuaalisen ilmeen sekä toteuttaa kuvitukset, grafiikat ja sisällöntuotannon. Voimme tuottaa kanaviin säännöllisiä somepostauksia asiakkaan kanssa luodun sisältösuunnitelman pohjalta. Digimarkkinoinnin palvelumme sisältävät kampanjasuunnittelun, Instagramin ja Facebookin maksetun mainonnan suunnittelun ja toteutuksen sekä Google Ads –markkinoinnin.

Projektin
jälkeen

Koulutus ja ylläpitopalvelut

Www-sivujen tai verkkokaupan toteutuksen jälkeen annamme asiakkaalle kirjalliset ohjeet sivuston ylläpitoa varten, ja meiltä voi myös tilata paikan päällä tai etänä toteutettavat käyttökoulutukset. Asiakas voi halutessaan ostaa Ampersandilta koko sivuston teknisen ylläpidon.

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste