Nykyään yritys on näkymätön, ellei se löydy nopeasti hakukoneista ja sosiaalisesta mediasta. Me varmistamme verkkonäkyvyytesi vetävillä digimarkkinointikampanjoilla ja monikanavaisella some-viestinnällä. Luomme yrityksellesi digistrategian, suunnittelemme sisältöratkaisuja sähköisiin viestimiin, rakennamme selkeitä ja helposti saavutettavia verkkosivustoja, toteutamme yrityksellesi kotisivut tai verkkokaupan, optimoimme sivustot ja taivutamme tuotteesi meneväksi mobiilisovellukseksi.

Otamme markkinointiratkaisuissamme huomioon eri kanavien erityispiirteet. Digitaalisen viestinnän kentällä teemme erilaisten verkkomedioiden, kuten blogitekstien, some-kanavien, sähköisten uutiskirjeiden ja sähköisten asiakaslehtien suunnittelua, sisällöntuotantoa, toteutusta ja päivityksiä. Markkinoinnin seurannalla varmistamme, että toteutuneet kampanjat ovat löytäneet halutun yleisönsä.

DIGIPALVELUT

VERKKOSIVUT

KOODAUS

SOSIAALINEN MEDIA

Hinnasto:

• Koodauspalvelut alkaen 89 e/h
• Kuvitus ja kuvatuotanto 79 e/h
• Sisällöntuotanto 79 e/h
• Tekstityöt, kielenhuoltopalvelut ja oikoluku alkaen 60 e/h

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.