Graafinen suunnittelu kertoo tarinasi kuvallisen viestinnän keinoin. Luomme yrityksellesi tai tuotteellesi houkuttelevan yleisilmeen, joka huomataan. Jalostamme luovat ideat tyylikkääksi kokonaisuudeksi, joka koukuttaa vanhat kontaktit ja herättää uusien asiakkaiden uteliaisuuden. Visuaalinen suunnittelu terävöittää yrityksen ydinviestin aina logoista käyntikortteihin, esitteisiin ja verkkosivujen suunnitteluun. Hoidamme halutessasi suunnittelun lisäksi myös painotöiden kilpailutukset, materiaalivalinnat ja printtituotteiden painatukset.

Yritysilmeen suunnittelu onnistuu kanssamme vaivattomasti. Ampersandin tarjoamaan graafiseen suunnitteluun kuuluvat esimerkiksi logojen ja liikemerkkien suunnittelu, mainonta ja painotuotteet, yritysilmeen luominen ja kirkastaminen, asiakaslehtien suunnittelu ja taitto, ulkoasujen suunnittelu sähköisiin viestimiin sekä pakkausten, teippausten ja opasteiden suunnittelu. Teemme toiveidesi pohjalta myös erilaisia kuvituksia, piirroksia ja tekstilogoja, kirjojen ja levyjen kansien suunnittelua, korttien kuvituksia sekä lehtijuttujen kuvituksia ja julistesuunnittelua.

Hinnasto:

Graafinen suunnittelu 83 e/h

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.