Ampersandin somepaketti yrityksille

Laita somekanavasi kerralla kuntoon! Voit tilata meiltä Instagram- ja/tai Facebook-tiliesi täyden sisällöntuotannon helppona kokonaispakettina hintaan 499 € /kk + alv. 24 %.

somepaketti

Somepaketin sisältö

  • 15 julkaisua / kk
  • kaksi somekanavaa (FB & IG)
  • rajaton määrä muutoksia
  • yritykselle henkilökohtaisesti suunnitellut julkaisut, julkaisutekstit ja avainsanat
  • visuaalinen ilme suunniteltu sopimaan yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen
  • oma yhteyshenkilö
  • Hinnoittelu: jatkuva tilaus 499 €/kk + alv. 24 % ja 12 kk vuositilaus –20 % kokonaishinnasta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ohjeet somepaketin tilaukseen:

numero 1

Vahvista SOME-palvelutilaus syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
numero 2

Saatuamme tilauksen, olemme sinuun yhteydessä kolmen (3) arkipäivän sisällä. Saat silloin täytettäväksi sähköisen esitietolomakkeen ja käymme läpi tilauksen yksityiskohdat. Saat myös ohjeet Buffer-tilin luomisesta yrityksellesi.

numero 3

Analysoimme yrityksesi nykyiset somekanavat ja suunnittelemme ensimmäiset kaksi (2) somejulkaisua viikon sisällä esitietolomakkeen palautuksesta.

numero 4

Hyväksyttyjen esimerkkijulkaisujen jälkeen suunnittelemme loput 13 kpl somejulkaisuja ja ajastamme ne (Buffer).

kannettava tietokone ja puhelin
mitä mä saan? teksti

Kävisikö paketti sinun yrityksellesi?

Palvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Tarjoamme täyden palvelun somepaketin, joka perustuu huolellisesti tehtyyn taustatyöhön. Perehdymme yrityksesi toimialaan, asiakaskohderyhmään ja kilpailijoihin, ja tuotamme iskeviä, erottuvia ja asiantuntevia somejulkaisuja – tarvittavaa huumoria unohtamatta!

Somepakettimme jokainen yksittäinen julkaisu kattaa tekstin, visuaalisen suunnittelun ja avainsanat. Alustat, joille voimme julkaista, ovat Instagram ja Facebook.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Julkaisemme kanaviinne 15 julkaisua kuussa eli keskimäärin 3–4 julkaisua per viikko

Lähetämme julkaisut aina 15 julkaisun ryppäissä kuukauden alkaessa. Jos teillä on kuukausitilaus, niin lähetämme julkaisut aina uuden kuukauden jakson tilaamisen jälkeen.

Voit peruuttaa tilauksen kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ampersand.fi, jonka jälkeen pyydämme täyttämään lyhyen lomakkeen ja tämän jälkeen tilauksesi on peruutettu.

Emme tarvitse, sillä julkaisut tehdään kolmannen osapuolen järjestelmää käyttäen. Meille riittää vain tilaajan antamat julkaisuoikeudet.

Emme palauta rahoja, sillä panostamme tilauksen jälkeen paljon aikaa asiakkuuden alkuun, taustatyöhön ja julkaisujen tekoon. Työllämme on tyytyväisyystakuu, ja voit keskeyttää tilauksesi ihan koska tahansa. Koska saat julkaisut aina nähtäväksi ennen niiden julkaisua, varmistumme, että olemme samoilla linjoilla julkaisujen sisällöstä. Jos tilauksesi oli vuositilaus ja keskeytät tilauksen kesken vuotta, veloitamme kuukausihinnoittelun mukaisen erotuksen jo tehdyiltä kuukausilta.

Tarvitsemme vain logopakettinne ja verkkosivujenne osoitteen sekä täytetyn tarvekartoituslomakkeen. Kaikki lisätieto on tervetullutta, mutta ei pakollista. Teemme suunnittelutyötä useiden yritysten kanssa, ja kukin tuottaa taustatietoja omien resurssiensa mukaan. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että saamme projektin alussa tarvittavat lisätiedot julkaisujen tuotantoa varten. Me huolehdimme juuri teidän yrityksellenne sopivat sisällöt, jotta te voitte keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaanne!

Huolehdit vain kuukauden alkaessa julkaisujärjestelmään syötettyjen julkaisujen kommentoinnista/hyväksynnästä.

Ampersandin tiimistä osoitetaan teille yksi suunnittelija somemanageriksi, joka vastaa kaikista julkaisuistanne. Muuten tiimi työskentelee taustalla itsenäisesti.

Totta kai! Lähetämme aina koko kuukauden julkaisut kommentoitavaksi ennen niiden julkaisemista.

Ei todellakaan! Meiltä valitaan aina yksi vastuuhenkilö somemanageriksi asiakasyritykselle. Hän on graafinen suunnittelija, joka yhdessä sisällöntuottajamme ja muiden ampersandilaisten kanssa vastaa taustatyöstä, yritykseenne perehtymisestä ja ideoinnista. Kaikki julkaisut ovat juuri teidän yrityksellenne suunniteltuja.