Joonas on graafikko, jonka ilmaisuvälineiksi käyvät yhtä hyvin tekstaustussit, spray-kannut kuin virtuaalimaailman astalotkin.

Joonas vastaa oma-aloitteisesti Ampersandin yhteishengen kohotuksesta ja avokonttorissa raikaavista oudoista biisivalinnoista. Graafikon vahva visuaalinen osaaminen on rakentunut vuosien aktiivisen harrastamisen kautta, johon kuuluu piirtämistä, tekstausta, valokuvausta ja graffiteja. Myös laajat verkostot kotimaisiin musiikkipiireihin ja tapahtumatuotantoon ovat tuoneet Joonaksen ilmaisuun oman lisämausteensa.

Itseoppinut kuvallisen alan ammattilainen halusi vielä täydentää taitojaan media-alan ammattitutkinnolla. Nykyään Joonas on monipuolinen digimediaosaaja, jonka tekstilogot ja kalligraffitit koristavat lukuisia levynkansia ja valomainoksia. Vapaa-ajalla Joonas huolehtii Joko-koirastaan, päivittää graafisia taidonnäytteitään Instagramiin ja hioo pelitaitojaan verkkopelifoorumeilla.

Jos käsket tätä ampersandilaista kiipeämään puuhun, hän…
kiipeää omaan tahtiinsa suomiriimien rytmittämänä.

Joonas Koponen mustalla taustalla

Joonas Koponen

DESIGNER

Joonas@ampersand.fi

Joko

Ampersandin henkinen johtaja, turvallisuuspäällikkö ja karvapomo Joko pitää yllä tiimin työmoraalia. Ylimääräisiä taukoja on turha pitää kesken työpäivän, sillä tomera terrieri seuraa työpisteeltä poistuvia, vaikka vessan ovelle asti.

Toimiston tiukka vahtikoira suhtautuu myös kaikkiin ulko-ovesta kulkijoihin suurella epäluulolla. Joko tervehtii työpaikalle tulijat kumealla murinalla, oli kyseessä sitten tuttu tai ventovieras.

Nautiskelijaluonteensa vastapainona Joko on usein asetettu tiukalle erityisruokavaliolle, joten hemmottelu on parasta suorittaa rapsutuksina. Kypsään ikään selvinnyt seuramies torkahtelee mielellään kaikkialle muualle kuin omaan petiinsä, kuitenkin näkö- tai hajuetäisyydelle omistajastaan Joonaksesta.

Jos käsket tätä ampersandilaista kiipeämään puuhun, hän…
Nostaa koipea puun juurelle.

Koira Joko mustalla taustalla

Joko