Tapaa uusi ampersandilainen: Varpu

Uusi ampersandilainen Varpu

No mutta tervehdys! Olen uunituore ampersandilainen ja melko tuore lahelainen, joka vielä pyrkii kotoutumaan hämäläiseen sielun- ja mielenmaisemaan.

Päädyin Ampersandille digitaalisen markkinoinnin työvoimakoulutuksen kautta, jossa syvennän seotustaitojani, ymmärrystäni tietosuoja-asioista ja kykyäni hyödyntää tekoälyä markkinoinnissa. Ampersandilla pääsen hyödyntämään oppejani käytännön markkinointityössä mitä erilaisimpien asiakkaiden ja projektien parissa.

Olen taustaltani markkinoinnin KTM ja viestinnän asiantuntija suurissa julkisen sektorin organisaatioissa. Siirtymä pieneen mainostoimistoon on ollut omanlaisensa, mutta suurin muutos johtunee siitä, että työelämäni on sujunut pitkälti korona-ajan etätyö- ja etäisyydenpitosuositusten varjossa. Työskentely samassa tilassa pienen, dynaamisen tiimin kanssa on samanaikaisesti rentoa ja tehokasta.

Ampersandilla on ilahduttanut erityisesti se, miten paljon osaamista pieneen porukkaan mahtuu. Minun lisäkseni kuudesta markkinoinnin huippuosaajasta muodostuva porukka on tiivis paketti erilaisia luonteita varustettuina toisiaan täydentävillä vahvuuksilla.

On ollut mahdottoman mielenkiintoista päästä näkemään, mitä ja miten mainostoimistossa oikeastaan tehdään. Itse olen ensimmäisen viikkoni aikana muun muassa taittanut keittiökuvastoa, kirjoittanut somepäivityksiä ja tuottanut hakukoneystävällistä verkkosivusisältöä. Ja kirjoittanut blogitekstin, näemmä. Lisäksi olen ollut mukana strategisempien näkökulmien pohtimisessa ja ideoiden pallottelussa. Työtehtäväni tulevat koulutuksen edetessä painottumaan enemmän markkinoinnin tekniseen puoleen.

Siviilielämässä harrastan musisointia, improteatteria, kirjojen lukemista ja uutena villityksenä vaateompelua. Aikaa kaikelle tälle ei kuitenkaan ole yllin kyllin, mistä huolehtivat kotoa löytyvät pikkuihmiset, jotka harrastavat muun muassa kattilansoittoa ja ympäriinsäsaapastelua kurasaappailla. Puolisoa hellin sanomalla välillä, että swaippaisin sut edelleen oikeelle.

Täältä nyt siis löydyn, tästä niin sanotusta pyöreästä kulmasta täällä näin, täällä keskustassa, markkinointia ja mainontaa paiskimassa. Toivon talveesi sopivasti lunta, sopivasti erilaisia tunteita ja sopivasti lepoa!

Varpu

Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.