Markkinointi kuntoon yrityspalvelusetelillä

27.9.2019 Ampersand

Lahden kaupunki myönsi tänä syksynä 20:lle lahtelaisyritykselle 5000 euron arvoisen yrityspalvelusetelin myynti- ja markkinointipalveluiden ostamiseen. Ampersand on yksi mukana olevista palveluntarjoajista, eli tarjoamme yrityspalvelusetelin saaneille yrityksille monipuolista markkinoinnin osaamista valmiiksi paketoituna palveluna.

Lahti aloitti yrityspalvelusetelikokeilun tänä vuonna. Kaupunki kilpailutti myynti- ja markkinointipalveluita tarjoavia yrityksiä löytääkseen hankkeeseen sopivat palveluntarjoajat. Sen jälkeen Lahden kaupungin ja LADECin edustajat valitsivat yrityspalvelusetelin saajiksi 20 yritystä, joiden rekisteröity kotipaikka ja toimipaikka sijaitsevat Lahdessa.

Jatko toimii hieman kuin tosi-tv:n sokkotreffit: yksi kertoo toiveensa potentiaalisen kumppanin suhteen, ja toinen etsii tälle kriteereihin sopivan täydellisen osuman. Yrityspalvelusetelin hakuaika on jo päättynyt, joten nyt jännitämme, millainen asiakas sopii yhteen tarjoamiemme palveluiden kanssa. Sen jälkeen lähdemme yhdessä hiomaan asiakasyrityksen markkinoinnin huippukuntoon!

Ampersandissa jokainen asiakassuhde aloitetaan asiakasyrityksen toimialan ja suurimpien kilpailijoiden analysoinnilla. Näin varmistamme, että suunnittelemamme markkinointitoimenpiteet tukevat yrityksen strategiaa ja kasvutavoitteita.

Kehittämistä ja kirkastamista

Tarjoamme yrityspalveluseteliä vastaan neljä vaihtoehtoista palvelupakettia: kilpailija-analyysin, digistrategian kirkastamisen, verkkosivuston/verkkokaupan kehittämisen tai visuaalisen identiteetin kirkastamisen. Jokaiseen palvelupakettiin kuuluu lähtötilanteen arviointi ja tarvekartoitus, joiden jälkeen teemme markkinoinnin kehittämissuunnitelman ja muut kokonaisuuteen kuuluvat markkinointitoimenpiteet.

Tarkemmat kuvaukset palvelupaketeistamme näet tämän blogitekstin yhteyteen liitetystä pdf-esityksestä, mutta tässä palvelumme pähkinänkuoressa:

  • Kilpailija-analyysillä terävöitämme asiakasyrityksen kilpailuedut ja erottuvuustekijät sekä analysoimme yrityksen käyttämiä julkaisukanavia asiakasviestinnän näkökulmasta.
  • Digistrategian kirkastamisessa tehostamme digitaalista viestintää kanava-analyysillä, kohderyhmien määrittelyllä ja viestinnän sisällön analysoinnilla. Autamme myös some-sisältöstrategian  kampanjasuunnittelun kanssa.
  • Kolmas palvelupakettimme on verkkosivuston tai verkkokaupan kehittäminen, johon kuuluu analytiikan ja SEO-työkalujen hyödyntäminen sekä sivuston avainsanojen ja löydettävyyden parantaminen.
  • Neljäs vaihtoehto on yrityksen visuaalisen identiteetin kirkastaminen. Annamme kehitysehdotuksia yrityksen visuaalisen ilmeen kehittämiseksi niin, että se on mahdollisimman tuore ja tukee yrityksen strategiaa.

Jos et saanut hakuprosessissa yrityspalveluseteliä, ei huolta! Ota yhteyttä ja tule käymään, niin teemme yrityksellesi markkinointiviestinnän palvelupaketin kilpailukykyiseen hintaan. Tutustutaan toisiimme kahvikupposen äärellä!

Kuva: Marko Strandvall

Tutustu palvelupaketteihimme

, , , , , , ,