Somessa on voimaa – osaathan käyttää sitä oikein?

17.11.2021 Ampersand

Sosiaalisessa mediassa näkyminen on tämän päivän keskeinen markkinointikeino. Se on myös edullinen tapa lisätä näkyvyyttä ja saada uusia silmäpareja seuraamaan toimintaanne. Aktiiviset ja usein päivittyvät sometilit ovat keskeisessä roolissa, kun halutaan viestiä eläväisestä ja energisestä yrityksestä.

Hätäisesti kyhätyt tilit eivät palvele ketään, vaan toimivat itseään vastaan. Jos sometilien päivittäminen tuntuu itsestä aikaa vievältä ja uutisointiin ei tunnu riittävän ideoita tai energiaa, entäpä jos antaisit some-tilit ammattilaisten hoidettavaksi?

Me Ampersandilla tunnemme hashtagit kuin omat taskumme ja olemme valmiit valuttamaan osaamisemme sinun yrityksesi tekemisen tueksi. Pohditaan ensin yhdessä, millainen yrityksesi somestrategia on. Keitä somessa mukana olemisella halutaan tavoittaa? Missä kanavissa yrityksesi tulee näkyä, jotta tavoitetaan halutut kohderyhmät, ja millaisia viestejä yrityksestä halutaan jakaa?

Somestrategia toimii yhteenvetona siitä, mitä sosiaalisessa mediassa aiotaan tehdä ja mitä sillä halutaan saavuttaa. Strategian avulla itse tekeminen toimii johdonmukaisesti, jonka me toki hoidamme puolestasi – niin halutessasi!

Ota yhteyttä, niin somen asiantuntijamme ottavat toiveistasi koppia. Päästetään sanataiturimme valoilleen, sanaillaan viestit sopiviksi, kuvitetaan sisällöt näyttäviksi ja kohotetaan someaktiivisuutesi uuteen nousuun!

Teksti: Anne Kärnä

Kirjoittaja on Ampersandin vieraileva tähti, jonka sydän sykkii sanalliselle viestinnälle ja jonka geeneissä virtaa pohjoiskarjalaisen runoilijan sielu.