Tapaa uusi ampersandilainen: Sami

24.8.2018 Ampersand

Tämä viikko alkoi uudella sykkeellä, kun harjoittelijamme Sami marssi toimistolle vahvistamaan tiimiämme. Tästä viikosta alkaen hänen vastuualueellaan on asiakkaidemme verkkosivujen tekninen kehitys, koodaus ja ylläpito sekä muut ohjelmointityöt.

”Olen Sami Salmi, 26-vuotias lahtelainen datanomi. Valmistuin vuonna 2010 suoritettuani tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon Koulutuskeskus Salpauksen Heinolan oppilaitoksessa.

Tietokoneista olen ollut kiinnostunut pienestä pitäen. Erilaisten koodauskielten lisäksi minua kiinnostavat nykyisin erityisesti front-end web development -työkalut, eli kaikki ne elementit, jotka näkyvät tietokoneen näytöllä.

Työhistoriassani olen työskennellyt BE Groupilla IT-tukihenkilönä viisi vuotta. Työtehtäviini kuuluivat työntekijöiden tietokoneiden ohjelmistojen asennukset sekä niiden käyttämisen ohjeistukset. Myös erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaisut kuuluivat arkeeni. Kyse oli hyvin monipuolisesta työnkuvasta. Viime vuonna työskentelin Lahden Mediapajalla puolen vuoden ajan. Tuolloin pääsin suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia verkkosivuja.

Tietokoneiden parissa puuhatessa eteen tulee aina jotain uutta pohdittavaa ja opittavaa; siksi se onkin niin mielenkiintoista. Monipuolisen tietokonemaailman lisäksi minua viehättävät sarjakuvien erilaiset tarinat. Niiden parissa ei tule koskaan eteen tylsiä hetkiä.

Nyt odotan innokkaana, että pääsen Ampersandissa kehittämään taitojani ja testaamaan uusia tekniikoita ja työkaluja. Haluan kehittyä työssäni päivä päivältä entistä paremmaksi.”

, , , , , , ,