Samuel Pasanen

Ampersandin toimitusjohtaja Samuel syttyy uusista haasteista ja verkostoitumismahdollisuuksista. Aloitetut projektit viedään määrätietoisesti loppuun, laadusta tinkimättä.

Marjo-Riitta Hautala

Senior designer ja art director Marjo on yrittäjähenkinen graafisen alan taitaja ja tiimimme ehtymätön ilopilleri, joka venyy uskomattomiin taidonnäytteisiin asiakkaiden hyväksi.

Joonas Koponen

Joonas on graafikko, jonka ilmaisuvälineiksi käyvät yhtä hyvin tekstaustussit, spray-kannut kuin virtuaalimaailman astalotkin.

Sami Salmi

Web developer Sami suunnittelee, koodaa ja optimoi Ampersandin asiakkaille näyttäviä verkkosivukokonaisuuksia. Jos maailman ongelmat voisi ratkaista koodin avulla, Sami olisi varmasti tehnyt sen jo.

Hanna Piiparinen

Copywriter Hanna innostuu hyvästä suomen kielestä ja inhoaa anglismeja. Kuka uskoisi, että pilkkujen viilaus voi olla samaan aikaan työtä ja huvia?

Miitta Hietanen

Graafinen suunnittelija Miitta vahvistaa Ampersandin taitto-osaamista ja mainonnan suunnittelua. Tuore graafisen muotoilijan tutkinto ja kokemus monipuolisista asiakasprojekteista tekevät Miitasta suunnittelutöiden sankarin erilaisiin toimeksiantoihimme.