Tiimi

Ampersandin tiimi toteuttaa asiakkailleen persoonallisia sisältö- ja markkinointiratkaisuja, jotka herättävät huomiota. Tutustu osaajiimme!

Samuel Pasanen mustalla taustalla

Samuel Pasanen

CEO

Ampersandin toimitusjohtaja Samuel syttyy uusista haasteista ja verkostoitumis­mahdollisuuksista. Aloitetut projektit viedään määrätietoisesti loppuun, laadusta tinkimättä.

Marjo-Riitta Hautala mustalla taustalla

Marjo-Riitta Hautala

Art director

Senior designer ja art director Marjo on yrittäjähenkinen graafisen alan taitaja ja tiimimme ehtymätön ilopilleri, joka venyy uskomattomiin taidonnäytteisiin asiakkaiden hyväksi.

Joonas Koponen mustalla taustalla

Joonas Koponen

Designer

Joonas on graafikko, jonka ilmaisuvälineiksi käyvät yhtä hyvin tekstaustussit, spray-kannut kuin virtuaalimaailman astalotkin.

Sami Salmi mustalla taustalla

Sami Salmi

Web Dev

Web developer Sami suunnittelee, koodaa ja optimoi Ampersandin asiakkaille näyttäviä verkkosivukokonaisuuksia. Jos maailman ongelmat voisi ratkaista koodin avulla, Sami olisi varmasti tehnyt sen jo.

Hanna Piiparinen mustalla taustalla

Hanna Piiparinen

Copywriter

Copywriter Hanna innostuu hyvästä suomen kielestä ja inhoaa anglismeja. Kuka uskoisi, että pilkkujen viilaus voi olla samaan aikaan työtä ja huvia?

Miitta Hietanen mustalla taustalla

Miitta Hietanen

Graphic designer

Graafinen suunnittelija Miitta vahvistaa Ampersandin taitto-osaamista ja mainonnan suunnittelua. Graafisen muotoilijan tutkinto ja kokemus monipuolisista projekteista tekevät Miitasta suunnittelutöiden sankarin toimeksiantoihimme.

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste