Miitta Hietanen

Miitta Hietanen.

Graphic Designer
miitta@ampersand.fi

Graafinen suunnittelija Miitta vahvistaa Ampersandin taitto-osaamista ja mainonnan suunnittelua. Tuore graafisen muotoilijan tutkinto ja kokemus monipuolisista asiakasprojekteista tekevät Miitasta suunnittelutöiden sankarin erilaisiin toimeksiantoihimme.

Työssään Miitta toteuttaa tarkkaa tyyliä ja puhtaita linjoja, ja innostuu laajojen visuaalisten projektien suunnittelusta. Miitan luotisuoran otsatukan alta löytyy myös asennetta ja kilpailuhenkisyyttä. Luovien ratkaisujen löytäminen on haaste, joka voitetaan, ja kovankaan prässin alla ei murruta.

Huhujen mukaan Miitalla on erittäin samannäköinen kaksonen, joten olemme varautuneet toimistolla salaisiin henkilöllisyyksiin ja kaksoisagentteihin. Puhumme Miitalle yleensä salakielellä ja sisäpiirin vitseillä selvittääksemme, istuuko koneen ääressä aito henkilö vai versio 2.0.

Rauhalliseksi itseään kuvaileva Miitta nauttii vapaa-ajallaan luonnosta ja maisemabongauksesta. Luovan työn tekijä inspiroituu toinen toistaan upeammista luontokohteista ja haluaa jonain päivänä löytää Suomen siisteimmän maiseman!

Jos käsket tätä ampersandilaista kiipeämään puuhun, hän…
tekee sen, mitä käsketään, ja pikkaisen yli.

Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.