Älä vaella pimeässä. sytytä brändisi uudelleen!

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelu­seteli 2023

Lahden kaupunki tukee lahtelaisyritysten kehittämistyötä kolmen eri teeman mukaisilla yrityspalveluseteleillä. Olemme mukana palveluntuottajana yrityksille, joille on myönnetty myynnin ja markkinoinnin kehittämisen yrityspalveluseteli 2023.

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa ja omavastuu 1 000 euroa. LADEC kontaktoi yrityksiä, joille yrityspalveluseteli on myönnetty, ja tekee heidän kanssaan alkukartoituksen. Sen jälkeen yritys voi itse valita eri palveluntuottajien joukosta itselleen sopivimman yhteistyökumppanin projektin toteutukseen 15.6.2023 mennessä.

Kaipaatko apua brändi-ilmeen kirkastukseen, verkkosivu-uudistukseen, tai tapahtumailmeen suunnitteluun? Ampersand auttaa!

Yrityspalvelusetelin myöntämisen jälkeen

LADEC tekee asiakasyrityksen kanssa noin tunnin mittaisen lähtökartoituksen, jossa käydään läpi yrityksen liiketoiminnan tilaa ja keskustellaan yrityksen kehittämistarpeista. -> LADEC ilmoittaa Lahden kaupungille, että kartoitus on tehty.

Asiakasyritys valitsee palveluntuottajien joukosta itselle sopivimman vaihtoehdon ja ilmoittaa valitsemansa palveluntuottajan sekä palvelukuvauksen Lahden kaupungille. Palveluntuottajavalinta on tehtävä 15.6.2023 mennessä tai muutoin yrityspalveluseteli siirtyy varasijalla olevalle yritykselle.

Palveluntuottaja toteuttaa palvelukuvauksen mukaisen kehittämistyön asiakasyritykselle. Työn tulee valmistua 15.11.2023 mennessä.

Kun asiakasyritys ilmoittaa, että työ on valmis, voi palveluntuottaja laskuttaa kaupunkia toteutusta työstä ja kaupunki laskuttaa asiakasyritykseltä yrityspalvelusetelin omavastuuosuuden.

Ampersandin palvelut

  • Brändi-ilmeen kirkastus: Luomme työpajamuotoisen työskentelyn pohjalta terävöitetyn visuaalisen ilmeen asiakasyrityksen myynnin ja markkinoinnin tueksi TAI
  • Verkkosivu-uudistus: Luomme työpajamuotoisen työskentelyn pohjalta verkkosivu-uudistuksen asiakasyrityksen myynnin ja markkinoinnin tueksi sisältäen sivuston teknisen toteutuksen TAI
  • Messuosaston tai tapahtumailmeen suunnittelu: Suunnittelemme asiakkaan messuosastolle ilmeen 3D-kuvineen ja kilpailutamme toteuttajatahot tai luomme tapahtumailmeelle visuaalisen ilmeen myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Katso pdf-esityksestä tarkemmat palvelupakettiemme sisällöt:

Me Ampersandilla haluamme, että asiakkaidemme hienot tuotteet ja palvelut saavat uutta nostetta. Brändi-ilmeen kirkastuksella luomme asiakasyritysten huipputuotteille ja –palveluille niiden arvoisen visuaalisen ilmeen, joka tukee liiketoimintastrategiaa ja houkuttelee uusia kohderyhmiä. Lopputuloksena syntyy brändejä, jotka muistetaan. Esimerkkinä Lahden Graafiselle toteuttamamme brändiuudistus.

Brändäys, markkinointi & viestintä.

Erottuvien brändien rakentaja.

Verkkosivut ovat usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen. Siksi on tärkeää, että yrityksen tuotteet, palvelut, lisätiedot ja ennen kaikkea palvelulupaus käyvät nettisivuilta selvästi ilmi. Verkkosivu-uudistuksessa luomme yritykselle tämän brändi-ilmeen mukaisen verkkosivuston, josta tärkeät tiedot löytyvät nopeasti. Esimerkkinä KK-Motorsportille toteuttamamme verkkosivut.

Luovien ratkaisujen tekijä.

Brändi ei elä vain paperilla, vaan se pitää viedä ihmisten joukkoon. Me Ampersandilla suunnittelemme yrityksille näyttävät ja yllättävät toteutukset esimerkiksi messuosastolle tai tapahtuman visuaaliseksi ilmeeksi. Esimerkkinä Bandercomille suunnittelemamme shop-in-shop-osasto, jonka liikuteltava myyntitiski on helppo pystyttää eri tapahtumiin.

kalligrafia teksti

Lähdetkö kanssamme
brändimatkalle?