Digi­markkinointi

Yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat. Toteutamme kokonaisvaltaiset mainos- ja markkinointikampanjat, joissa yrityksen visuaalinen ilme ja ainutlaatuiset palvelut luovat vetävän kokonaisuuden. Kauttamme hoituu myös sähköiset esitteet, sosiaalisen median markkinointiin ja digikampanjoihin. Viimeisien vuosien aikana digimarkkinointi on kokenut kovia muutoksia ja uudistuksia. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja pitää heidän parhaat erottuvuustekijät kilpailijoiden edellä, olemme panostaneet digiosaamistamme voimakkaasti kasvuhakkerointiin (growth hacking). Tämän avulla kykenemme kohdentamaan markkinoinnin resursseja parhaiden tulosten saamiseksi.

Autamme asiakkaitamme kasvamaan entistä menestyneemmiksi. Teemme toiveiden mukaisia digitaalisia markkinointimateriaaleja sekä kokonaisia digimarkkinointikampanjoita asiantuntevasti ja yksilöllisesti. Meiltä saat tuen yksittäisten tuotteiden ja palveluiden tai laajempien kokonaisuuksien kaupallistamiseen. Monipuoliset markkinointipalvelumme sisältävät suunnittelun lisäksi esimerkiksi tuote- ja tapahtumamarkkinointia, videoita, markkinointiviestintää sekä mediasisältöjä ja mainosmateriaaleja verkkoon. Hiomme myös yrityksesi some-kanavat houkutteleviksi kokonaisuuksiksi.

Sosiaalinen media

Tuotamme sisältöjä ja ylläpidämme eri yritysten some-kanavia sekä huolehdimme asiakkaidemme säännöllisestä sosiaalisen median näkyvyydestä. Teemme myös ajankohtaiset digimarkkinointikampanjat ja muut somenostot sekä brändi-ilmeen mukaiset kuvasisällöt ja -manipulaatiot.

Jos et halua itse pohtia postauksia tai huolehtia hashtageista, me teemme sen puolestasi! Hoidamme lisäksi maksetun some-markkinoinnin sisällöntuotannon ja analysoinnin sekä kävijäseurannan. Halusitpa sitten Instagram-tilisi täyteen kissanpentuja tai Facebook-profiilisi vahvaan verkostoitumisvauhtiin, saat meiltä ammattitaitoiset toteutukset kaikkiin kanaviin.

Älä tuskaile somen kanssa!

SEO ja sisällöntuotanto

Hakukoneoptimointi eli SEO on verkkosivujen yksi merkittävimmistä toiminnoista kun haluataan kasvattaa sivujen kävijämäärää ja lisätä liikennettä. Tavoitteena on ohjata sivuille sellaista luonnollista liikennettä, että mahdollisimman moni sivukävijä on haluttua kohderyhmää. Pelkkä etusivu tai laskeutumissivu (landing page) käynti ei ole riittävä vaan tavoitteena on saada yksi tai useampi verkkosivu mahdollisimman korkealle hakutuloksissa, jotta haun tehnyt henkilö valitsee sen. Se on tärkeä verkkosivujen markkinoinnin osa-alue, sillä 53,3% kaikesta verkkosivuliikenteestä tulee orgaanisten hakutulosten kautta. 

Sivuston sisäistä hakukoneoptimointia varten teemme asiakkaalle kohderyhmäkartoitoituksen, benchmarkkauksen ja niiden pohjalta sisältösuunnitelman. Se on toimenpidesuunnitelma siitä, mitä hakusanoja käytetään, mikä on olemassa olevien sisältöjen tilanne ja mitä sisältöjä pitää tuottaa meidän tai asiakkaan toimesta. Pohjatyönä teemme hakusana- ja kilpailija-analyysit sekä teknisen sisältöanalyysin. Näiden pohjalta voimme lähteä kehittämään ja optimoimaan sivuston sisältöjä ja siten parantaa orgaanisia sijoituksia mm. Googlessa. 

Voidaksemme kehittää luonnollista hakukonelöydettävyyttä mahdollisimman monipuoliseksi, niin tiimimme palvelee myös sivuston teknisessä hakukoneoptimoinnissa, kuten sivuston käyttäjäkokemus ja nopeus.

Tutustu digimarkkinoinnin referensseihin

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste