Yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat. Toteutamme kokonaisvaltaiset mainos- ja markkinointikampanjat, joissa yrityksen visuaalinen ilme ja ainutlaatuiset palvelut luovat vetävän kokonaisuuden. Kauttamme hoituu myös tapahtumamarkkinointi aina logoista printtituotteisiin, sähköisiin esitteisiin, kutsuihin, valokuvaukseen, sosiaalisen median markkinointiin ja digikampanjoihin.

Autamme asiakkaitamme kasvamaan entistä menestyneemmiksi. Teemme toiveiden mukaisia markkinointimateriaaleja sekä kokonaisia markkinointikampanjoita asiantuntevasti ja yksilöllisesti. Meiltä saat materiaalit ja markkinoinnin tuen yksittäisten tuotteiden ja palveluiden tai laajempien kokonaisuuksien kaupallistamiseen. Monipuoliset markkinointipalvelumme sisältävät suunnittelun lisäksi esimerkiksi tuote- ja tapahtumamarkkinointia, painotuotteita ja videoita, markkinointiviestintää sekä mediasisältöjä ja mainosmateriaaleja verkkoon, printtiin ja tapahtumiin. Hiomme myös yrityksesi some-kanavat houkutteleviksi kokonaisuuksiksi.

Hinnasto:

Markkinointipalvelut hinnoitellaan erikseen projektiluontoisesti

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.