Viestintä

Tuotamme kiinnostavaa tekstisisältöä kaikkiin kanaviin. Teemme esimerkiksi www-sivujen sisällöntuotantoa, esitetekstejä, blogitekstejä, some-päivityksiä, artikkeleita, tiedotteita ja muuta yritysviestintää. Luomme asiakasyrityksillemme tyylikkäitä ja viimeisteltyjä tekstikokonaisuuksia, jotka tukevat yrityksen strategiaa ja toimivat myynnin tukena.

Toteuttamaamme asiakasviestintään sisältyy toimituksellisten juttujen lisäksi asiakasviestinnän suunnittelua ja toteutusta, esimerkiksi tekstituotantoa lehdistötiedotteisiin tai asiakaslehtiin. Tekstisisällöntuotanto kattaa myös journalistiset jutut, henkilöhaastattelut, puffijutut, yritysesitteet, myyntiesitteet ja muut myyntityön tukimateriaalit, vuosikertomukset, mainostekstit ja kaupalliset yhteistyöt. Tuloksellisuus ja tarinallisuus kohtaavat teksteissämme, ja teemme vaikuttavaa viestintää tunnetta ja tietopohjaisuutta unohtamatta.

Tutustu viestintäprojektin prosessikuvaukseemme >

Sisällöntuotanto

Tekstien suunnittelu ja kirjoittaminen on yksi viestintäpalveluidemme osa-alueista. Oikea-aikaisella, faktapohjaisella ja yrityksen visiota tukevalla tekstisisällöllä sitoutat kohderyhmäsi ja vahvistat yrityksesi imagoa.

Sisällöntuotanto eri julkaisukanaviin ja hakukoneoptimoidusti ei ole meille lisäpalvelu vaan itsestäänselvyys. Tunnemme digiajan vaatimukset ja tiivistämme yritysten ydinviestit someen tai perinteisempään printtijulkaisuun sopiviksi. Tarjoamme myös valmiiden aineistojen kielenhuoltopalveluita. Hoidamme tekstien oikoluvun, siirrämme pilkut paikoilleen ja korjaamme kirjoitusvirheet. Stilisoimme puolivalmiit tekstiainekset ammattimaisiksi ja vaikuttaviksi viesteiksi, jotka erottuvat edukseen.

Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä tukee tuotteiden ja palveluiden kaupallistamista. Markkinointiviestinnän avulla viet huipputuotteesi uusille markkina-alueille tai uusien asiakassegmenttien tietoisuuteen ja profiloidut alasi asiantuntijana.

Teemme asiakkaillemme massasta erottuvat markkinointiratkaisut, joihin sisältyy erilaisten markkinointimateriaalien tekstisisältöjen suunnittelu ja toteutus. Kirjoitamme tekstejä mainoksiin ja muihin markkinointimateriaaleihin, digikampanjoihin, esitteisiin ja verkkosivuille. Toteutamme kaupallista viestintää asiakkaan kanssa yhdessä sovitun viestintäsuunnitelman mukaisesti.

Strateginen viestintä

Viestintä ei ole pelkkää tekstisisältöjen kirjoittamista. Autamme yrityksiä myös viestintäsuunnitelmien teossa ja strategisessa viestinnässä sekä uusiin olosuhteisiin liittyvässä muutosviestinnässä. Onnistuneella viestinnällä tehostetaan tiedonkulkua niin yrityksen sisällä kuin ulospäin sidosryhmien ja asiakkaiden suuntaan.

Suunnittelemme yrityksen toimintaa yhdenmukaistavaa brändiviestintää, sujuvaa projektiviestintää sekä yrityksen arvoja välittävää vastuullisuusviestintää. Kirjoitamme referenssijuttuja, asiakastarinoita, yritysten blogitekstejä, tiedotteita, yritysesittelyjä ja journalistisia juttuja tai kaupallisempia puffijuttuja.

Tutustu viestinnän referensseihin

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste