Tuotamme kiinnostavaa tekstisisältöä kaikkiin kanaviin. Teemme esimerkiksi www-sivujen sisällöntuotantoa, esitetekstejä, blogitekstejä, some-päivityksiä, artikkeleita, tiedotteita ja muuta yritysviestintää. Luomme asiakasyrityksillemme tyylikkäitä ja viimeisteltyjä tekstikokonaisuuksia, jotka tukevat yrityksen strategiaa ja toimivat myynnin tukena.

Toteuttamaamme asiakasviestintään sisältyy toimituksellisten juttujen lisäksi asiakasviestinnän suunnittelua ja toteutusta, esimerkiksi tekstituotantoa lehdistötiedotteisiin tai asiakaslehtiin. Tekstisisällöntuotanto kattaa myös journalistiset jutut, henkilöhaastattelut, puffijutut, yritysesitteet, myyntiesitteet ja muut myyntityön tukimateriaalit, vuosikertomukset, mainostekstit ja kaupalliset yhteistyöt. Tuloksellisuus ja tarinallisuus kohtaavat teksteissämme, ja teemme vaikuttavaa viestintää tunnetta ja tietopohjaisuutta unohtamatta.

Hinnasto:

• Sisällöntuotanto ja viestinnän suunnittelu 83 e/h
• Tekstityöt, kielenhuoltopalvelut ja oikoluku alkaen 62 e/h

Vain toteutuneet tunnit veloitetaan. Koko päivän töistä tai laajemmista projekteista tehdään erilliset hinta-arviot. Minimilaskutus 1 h. Hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero 24 %.