Viestintä

Autamme yrityksiä viestimään vakuuttavasti ja asiantuntevasti. Saat meiltä sisällöntuotannon palvelut aina toimituksellisista jutuista tarinallisempiin teksteihin ja viestinnän koulutuksiin. Viestintäpalvelumme kattavat kaiken yksittäisten somepostausten suunnittelusta laajempiin sisällöntuotannon kokonaisuuksiin eri julkaisuihin. Autamme myös erilaisten hakemustekstien viimeistelyssä sekä viestintäohjeistuksissa, raporteissa ja strategisessa viestinnässä.

Toteuttamaamme asiakasviestintään sisältyy toimituksellisten juttujen lisäksi asiakasviestinnän suunnittelua ja toteutusta, esimerkiksi tekstituotantoa lehdistötiedotteisiin tai asiakaslehtiin. Tekstisisällöntuotanto kattaa myös journalistiset jutut, henkilöhaastattelut, puffijutut, yritysesitteet, myyntiesitteet ja muut myyntityön tukimateriaalit, vuosikertomukset, mainostekstit ja kaupalliset yhteistyöt. Tuloksellisuus ja tarinallisuus kohtaavat teksteissämme, ja teemme vaikuttavaa viestintää tunnetta ja tietopohjaisuutta unohtamatta.

Tutustu viestintäprojektin prosessikuvaukseemme >

Sisällöntuotanto

Tekstien suunnittelu ja kirjoittaminen on yksi viestintäpalveluidemme osa-alueista. Oikea-aikaisella, faktapohjaisella ja yrityksen visiota tukevalla tekstisisällöllä sitoutat kohderyhmäsi ja vahvistat yrityksesi imagoa.

Sisällöntuotanto eri julkaisukanaviin ja hakukoneoptimoidusti ei ole meille lisäpalvelu vaan itsestäänselvyys. Tunnemme digiajan vaatimukset ja tiivistämme yritysten ydinviestit someen tai perinteisempään printtijulkaisuun sopiviksi. Tarjoamme myös valmiiden aineistojen kielenhuoltopalveluita. Hoidamme tekstien oikoluvun, siirrämme pilkut paikoilleen ja korjaamme kirjoitusvirheet. Stilisoimme puolivalmiit tekstiainekset ammattimaisiksi ja vaikuttaviksi viesteiksi, jotka erottuvat edukseen.

Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä tukee tuotteiden ja palveluiden kaupallistamista. Markkinointiviestinnän avulla viet huipputuotteesi uusille markkina-alueille tai uusien asiakassegmenttien tietoisuuteen ja profiloidut alasi asiantuntijana. 

Markkinointiviestintä virittää yrityksesi viestit kaupalliseen kuntoon. Huomioimme kohderyhmät, kanavat, kilpailuedut ja strategiset tavoitteet. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi iskevät kampanjaviestit, tyylikkäät tiedotteet ja inspiroivat asiakasviestit. Meiltä onnistuu niin tiivis some-sisällöntuotanto kuin pidempienkin tarinoiden toteutus. 

Teemme asiakkaillemme massasta erottuvat markkinointiratkaisut, joihin sisältyy erilaisten markkinointimateriaalien tekstisisältöjen suunnittelu ja toteutus. Kirjoitamme tekstejä mainoksiin ja muihin markkinointimateriaaleihin, digikampanjoihin, esitteisiin ja verkkosivuille. Toteutamme kaupallista viestintää asiakkaan kanssa yhdessä sovitun viestintäsuunnitelman mukaisesti.

Strateginen viestintä

Viestintä ei ole pelkkää tekstisisältöjen kirjoittamista. Autamme yrityksiä myös viestintäsuunnitelmien teossa ja strategisessa viestinnässä sekä uusiin olosuhteisiin liittyvässä muutosviestinnässä. Onnistuneella viestinnällä tehostetaan tiedonkulkua niin yrityksen sisällä kuin ulospäin sidosryhmien ja asiakkaiden suuntaan. B2B-viestintää toteutamme esimerkiksi sijoittajille suunnattujen esitteiden ja uutiskirjemateriaalien sisällöntuotannolla. 

Suunnittelemme yrityksen toimintaa yhdenmukaistavaa brändiviestintää, sujuvaa projektiviestintää sekä yrityksen arvoja välittävää vastuullisuusviestintää. Kirjoitamme referenssijuttuja, asiakastarinoita, yritysten blogitekstejä, tiedotteita, yritysesittelyjä ja journalistisia juttuja tai kaupallisempia puffijuttuja. 

Brändiviestintä ja ydinviestit

Brändiviestinnän kehittämisprojekteissa pureudumme yrityksen viestintätyyliin sekä sisäisessä viestinnässä että asiakasviestinnässä. Tone of voicen ja ydinviestien kirkastamisen jälkeen opastamme, kuinka yritys voi viestiä yhdenmukaisesti organisaation sisällä. Hyvin sisäistetty brändistrategia auttaa työntekijöitä ja yrityksen johtoryhmää viestimään liiketoimintaa ja brändiä kasvattaen myös ulkoisesti eri asiakas- ja sidosryhmille.  

Rakennamme vahvoja brändejä huomioimalla yrityksen viestintäkulttuurin ja strategiset tavoitteet. Olitpa sitten lanseeraamassa uutta tuotetta tai vauhdittamassa vanhan valikoiman myyntiä, saat meiltä eväät monikanavaiseen ja brändiä tukevaan markkinointiviestintään.

Asiakasviestintä ja referenssitarinat

Asiakastyytyväisyys on menestyvän yrityksen edellytys. Haluamme jakaa onnistumisen kokemukset kanssasi ja kertoa niistä myös muille. Referenssitarinoilla herätät tuotteet ja palvelut eloon ja kerrot vakuuttavasti, miksi asiakkaiden kannattaa valita juuri sinun yrityksesi. 

Osuvalla ja osallistavalla asiakasviestinnällä sitoutat nykyiset asiakkaat sekä houkuttelet uusia asiakkaita. 

Tutustu viestinnän referensseihin

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Ampersand on luovien ratkaisujen mainonta- ja markkinointi­viestintätoimisto Lahdesta. Toteutamme yrityksille ja yksityisasiakkaille brändi-ilmeet, visut, verkkosivut, some-sisällöt ja digikampanjat ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti

info@ampersand.fi
etunimi@ampersand.fi

Osoite

Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti

Verkkolaskuosoite: 003727718602 | Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
© Ampersand Design Oy 2771860-2 | Lahti | Tietosuojaseloste