Ilmala logo

Ilmala
Entertainment Group.

Brändi-ilme ja verkkosivut mediatuotanto­yhtiölle

Ilmala Entertainment Group on kokeneen tekijäjoukon tuore mediatuotantoyhtiö, joka hallitsee niin somen, tapahtumamarkkinoinnin kuin suuren urheilujuhlan tunnun. Vahvasti sosiaalisen median näkyvyyteen painottunut yhtiö tarvitsi toiminnalleen iskevän brändi-ilmeen ja verkkosivut.

Tämä projekti syntyi kevyellä tuotannolla ja kokonaan etätapaamisilla. Kävimme asiakkaan kanssa Teams-tapaamisissa läpi projektin tavoitteet sekä visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen toiveet, ja hoidimme vedoskierrokset sähköisesti.

ASIAKAS:

Ilmala Entertainment Group

VUODESTA:

2023

WWW:

TYÖT:

Brändi-ilme
Brändikirja
Verkkosivut

Ilmala Entertainment Group

Markkinoinnin
mullistaja

Logon suunnittelu

Ilmala-nimi henkii alueen pitkiä perinteitä urheilun ja viihteen kohtauspaikkana. Jääkiekkopiireissä alue tunnetaan etenkin Jokereiden pelien areenana, ja kuluttajat muistavat tv-tuotannoista tutun Pöllölaakson.

Ilmala Entertainment Groupille suunnittelemassamme logossa näkyy jykevän tekstiosan lisäksi viivapiirros kaupunkisiluetista, josta on tunnistettavissa Ilmalan ja Pasilan alueen tuttuja maamerkkejä Helsinki-hallista Pasilan tv-torniin.

Ilmala logo ikonilla
Ilmala logo ikonilla
Ilmala logo ikonilla
Ilmala logo

Visuaalinen ilme

Ilmalan raikas visuaalinen ilme toistaa Jokereiden 90-luvulta tuttuja nostalgisia pelipaidan värejä: turkoosia ja violettia. Koska Ilmalan perustajista löytyy niin elokuvan, somen kuin urheilunkin osaajia, visuaaliseen ilmeeseen tuotiin monikanavaisiin elämyksiin sopivaa vauhtia ja sähäkkyyttä.

Typografiassa on urheilubrändäykselle tuttua, rohkeaa muotokieltä. Otsikkofontti Saira on extrabold italic -leikkauksellaan vahvojen viestien välittäjä.

Ilmalan brändin värimaailma
Ilmalan brändin fontit

Kuvamaailma ja graafiset elementit

Ilmalan kuvamaailma koottiin kuvapankkikuvista, joissa näkyy monikanavaisuutta, mediatuotantoa, behind the scenes –tunnelmaa, viihdettä ja elämyksiä. Kuvien päällä voidaan käyttää brändiväreistä poimittua väriharsoa.

Graafiset elementit rakennettiin valkoisesta kuvakehyksestä, jonka reunaan voi sijoittaa lisätietoja. Kehys luo kuville polaroidia muistuttavan ulkoasun ja korostaa hyvien hetkien tallentamisen tärkeyttä.

Toinen graafinen elementti on Ilmalan tekstilogon A-kirjaimesta tehty koristeellinen kuvio, joka toistuu saumattomasti väritaustaa vasten.

Myös logon merkkiosaan piirretty kaupunkisiluetti toimii graafisena elementtinä, joka rajaa tehokkaasti tilaa esimerkiksi nettisivun tai julisteen alaosassa.

Ilmalan kuvamaailma

Ilmala Entertainment Group

Moni­kanavainen mediatuotanto­yhtiö

Käyttöesimerkit

Brändi-ilmeen käyttöesimerkit toimivat inspiraationa visuaalisen ilmeen hyödyntämiseen eri kanavissa. Uusi brändi-ilme näkyy mallikuvissa käyntikortista, esitteestä, ulkomainonnasta ja painomateriaaleista. Vahvat brändivärit ja erilaiset graafiset esimerkit tekevät ilmeestä raikkaan ja tunnistettavan.

Ilmalan käyntikortti
Ilmalan mainosmateriaali
Ilmalan powerpoint tietokoneen näytöllä
Ilmalan powerpoint

Verkkosivut

Ilmala Entertainment Groupin markkinointi tapahtuu vahvasti sosiaalisessa mediassa, mutta myös perinteiset verkkosivut ovat hyvä tapa näkyvyyden kasvattamiseen ja asiakashankintaan. Nettisivuille on koottu kiteytetysti yhtiön toiminta-ajatus, kilpailuedut, palvelutarjonta ja yhteystiedot.

Ilmalan nettisivut
Ilmalan nettisivut puhelimen näytöllä

Brändikirja

Brändikirja kertoo, kuinka Ilmala Entertainment Groupin brändi-ilmeestä saa kaiken hyödyn irti. Monipuoliset käyttöesimerkit sekä tarkat ohjeet logon, typografian ja graafisten elementtien käyttöön helpottavat yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa.

Ilmalan brändikirja tietokoneen näytöllä
Ilmalan brändikirja
Scroll to Top

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.