Lukuaika:
2 minuuttia

Varmuutta markkinointikanavien hallintaan

Varmuutta markkinointikanavien hallintaan

Eri markkinointikanavien viidakossa moni miettii, missä kanavissa olla mukana ja kuinka tavoittaa oikeat yleisöt. Monikanavainen viestintä ei perustu arvailuun, vaan testattuun tietoon ja kohderyhmien tuntemiseen. Tässä vinkkimme, joilla saat lisää varmuutta eri markkinointikanavien hallintaan!

Valitse oikeat viestintäkanavat

Markkinointi on kokonaisvaltaista brändin rakentamista, jossa tuote tai palvelu tuodaan asiakkaiden tietoisuuteen montaa eri reittiä. Yrityksen kannattaa hyödyntää eri kanavien parhaat puolet ja tuoda markkinointiviestit esille omien nettisivujen lisäksi bannerimainonnalla, hakukonemarkkinoinnilla, somen kautta, radio- ja tv-mainonnalla sekä suoratoistopalvelujen mainonnalla. Mainostoimisto on hyvä kumppani, kun valitset markkinointikanaviasi: autamme valitsemaan sopivat kanavat ja pääviestit kohderyhmäkohtaisesti sekä luomme joka kanavaan niihin sopivat kampanjat ja markkinointiviestit.

Ulkoista suunnittelu ja toteutus

Ellet ole somevelho tai diginatiivi, kannattaa suunnittelu ja toteutus jättää mainostoimiston osaaviin käsiin. Suunnittelemme markkinointiviestit, visuaaliset koukut ja luovat konseptit, jolla tavoitat yleisösi valituissa kanavissa. Huomioimme visuaalisuuden lisäksi myös esimerkiksi brändin äänimaailman ja viestintätyylin.

Markkinointisuunnitelman hallinta

Mainostoimiston avulla luot yrityksellesi vuositason markkinointisuunnitelman, joka huomioi brändin linjaukset, kohderyhmät ja käytössä olevan markkinointibudjetin. Jos kanavakohtaisten markkinointisuunnitelmien teko ja kohderyhmäanalyysi ei kuulu vahvuuksiisi, se kannattaa ulkoistaa markkinoinnin asiantuntijoille. Saat meiltä myös medianäkyvyyden hallintaa ja muita kaupallisia yhteistyökuvioita!

Kampanjoiden toteutus ja seuranta

Kun toteutat digikampanjan, haluat varmasti myös tietää, saavuttaako se halutut kohdeyleisöt. Autamme erilaisten analytiikka- ja seurantatyökalujen käytössä sekä tulosten tulkinnassa, jotta saat optimoidut, kiinnostavat ja koukuttavat digisisällöt eri kanaviin.

Ajan hermolla pysyminen

Ota yhteistyökumppaniksesi mainostoimisto, niin tiedät, missä markkinointimaailmassa mennään! Seuraamme markkinoinnin trendejä ja uusia innovaatioita tarkalla silmällä. Saat siis ajankohtaiset toteutukset, joissa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa.

Scroll to Top