Lukuaika:
3 minuuttia

Miksi valita WordPress-julkaisujärjestelmä?

Yrityksen nettisivut voi toteuttaa usealla eri järjestelmällä, joista monilla on omat suosikkinsa. Me Ampersandilla olemme alusta asti toteuttaneet verkkosivuprojektimme WordPress-julkaisujärjestelmällä. Aika usein saamme myös asiakaspalavereissa perustella, miksi juuri WordPress? Tässä muutama syy.

WordPress sopii myös aloittelijoille

Eri sisällönhallintajärjestelmistä (CMS) WordPress eli tuttavallisemmin WP on käyttäjäystävällinen ja netistä löydät tuhansia käyttöohjeita. Se sopii myös niille, jotka ovat vasta aloittelemassa verkkosivustojen rakentamista. Koska asiakkaamme haluavat usein itse huolehtia verkkosivujensa päivittämisestä, suosittelemme heille selkeää ja helppokäyttöistä WordPressiä. Sen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta sisällön luominen, muokkaaminen ja julkaiseminen on helppoa. Lisäksi käytettävissä on tuhansia plugineja eli lisäosia, joten sivustoon voi liittää lisäominaisuuksia ja -toimintoja ilman koodaamista.

WordPress on monipuolisesti mukautettava

WordPress-julkaisujärjestelmä tarjoaa useita valmiita teemoja, joita voi muokata mieleisekseen. Koska räätälöintimahdollisuuksia on lähes rajattomasti, WP taipuu hyvin yksilöllisten verkkosivujen luomiseen. Yrityksen oman brändin värimaailma, typografia ja graafiset elementit on helppo mukauttaa WordPress-sivupohjien ulkoasuun ja luoda näin ainutlaatuinen kokonaisuus.

WordPress on hakukoneiden kaveri

Hakukoneoptimointi (SEO) on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa verkkosivuston menestyksen kannalta, ja WordPressin avulla sivuston sisältö on helppo optimoida hakukoneita varten. Yoast SEO, Rank Math SEO ja All in One SEO:n kaltaisten lisäosien avulla voit varmistaa, että verkkosivustosi on SEO-ystävällinen eli optimoitu avainsanojen, metakuvausten ja muiden teknisten yksityiskohtien osalta.

WordPress kasvaa mukanasi

WordPress on erittäin skaalautuva, eli se voi kasvaa yrityksesi mukana. Aloititpa sitten yksinkertaisella blogilla tai täysimittaisella verkkokauppasivustolla, WordPress pystyy skaalautumaan kaikkiin tarpeisiisi. Laajan kehittäjäyhteisön ansiosta löydät aina jonkun, joka auttaa sinua lisäämään uusia ominaisuuksia ja toimintoja verkkosivustosi kasvaessa.

WordPress on turvallinen

WordPress suhtautuu tietoturvaan vakavasti, ja säännöllisten päivitysten ansiosta se pysyy uusimpien uhkien edellä. Lisäksi erilaisten lisäosien avulla sivustolle voi liittää lisäturvaominaisuuksia, kuten haittaohjelmien skannauksen ja kaksivaiheisen tunnistuksen, jotta verkkosivusto pysyy turvassa. Jos käytät normaalia maalaisjärkeä salasanojen hallinnassa ja sivuston oikeuksien jakamisessa, WP on turvallinen julkaisualusta.


Kiinnostuitko WordPress-toteutuksista? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous verkkosivustosi uusimisesta. Verkkosivutoteutuksiimme sisältyy niin halutessasi myös selkeä WordPress-käyttökoulutus.

Scroll to Top