Esittelyssä tuoreimpia toteutuksiamme

6.9.2021 Ampersand

Täällä Ampersandilla syksy on lähtenyt käyntiin täydellä vauhdilla, ja olemme taas Malskin-toimistollamme koko tiimin voimin. Samalla olemme täydentäneet nettisivujemme referenssejä uusimmilla työnäytteillämme kalligrafiasta erikoisjulkaisuun.

Kalligrafiaa muraaleista etiketteihin

Graafikkomme Joonas on taiteillut kevään ja kesän aikana useammankin kalligrafiatyön, jotka koristavat Hotelli Helkan, Keravan Purkutaidetalon ja asiakkaamme Lihasampon toimitilojen seiniä. Kalligrafialla saa näyttävän ja erottuvan ilmeen toimitilojen lisäksi myös esimerkiksi pakkauksiin, levyn- ja kirjan kansiin, paitaprintteihin tai autoteippauksiin. Toista samanlaista toteutusta ei tule vastaan, sillä jokainen kalligrafiatyö on käsin tai digitaalisesti piirretty, täysin uniikki teos.

Kysy lisää Joonakselta ja katso kalligrafiareferenssimme >

 

Erikoisjulkaisu esittelee paikallisia palveluita

Yhdeksän paikallista yritystä kokosi palvelunsa taloyhtiöpäättäjille suunnattuun erikoisjulkaisuun. Toteuttamassamme lehdessä yritykset lvi-alalta lakipalveluihin kertoivat omasta osaamisestaan ja taloyhtiöille suunnatuista palveluistaan. Taloyhtiön Palveluviesti –julkaisu yhdistää palveluiden tarjoajat potentiaalisiin ostajiin helpottaen taloyhtiöiden päätöksentekoa ennen isompia hankintoja. Teimme lehden toimituksellisen työn, visuaalisen ilmeen ja taiton.

Tutustu erikoisjulkaisun referenssiimme >