Ulkoista somekiireesi ja lomaile rauhassa

8.7.2022 Ampersand

Näin heinäkuussa sähköpostin poissaoloilmoitus on usein ainut vastaus, minkä sähköpostiinsa saa. Koko maailma ei kuitenkaan pysähdy lomakauteen, sillä monta asiaa voi järjestellä valmiiksi jo elokuuta ajatellen ja vähentää näin lomaltapaluustressiä. 

Me Ampersandilla olemme kuluneina kuukausina viilailleet ampersand.fi-nettisivujen sisältöjä asiakkaitamme paremmin palvelevaan suuntaan. Heti etusivulta löydät palveluidemme nelijalan:  

  • Brändäys ja muotoilu 
  • Viestintä 
  • Digimarkkinointi 
  • Verkkosivut ja verkkokaupat 

Lisäksi valikoimaamme kuuluu liuta muita palveluita aina kalligrafiasta sisustussuunnitteluun. Uusimpana tuotteena tarjoamme asiakkaillemme kätevää somepakettia, jolla voit tilata yrityksesi somekanavien sisällöntuotannon ja ylläpidon pakettihintaan 499 e/kk! Avaimet käteen -somepaketti vapauttaa sinut nauttimaan lomastasi, kun me tuotamme kaiken sisällön somekanaviisi, oli sitten joulu tai juhannus

Palaverissa asiakkaamme kertoi meille vitsin: “Mistä tietää, että yrittäjä on lomalla? – Hän on töissä shortsit jalassa”. 

Lyhyitä lahkeita vilahtelee heinäkuun ajan myös Ampersandin toimistolla, sillä vaikka puolet porukastamme on lomalla, yrittäjät pitävät pyörät pyörimässä. Jos haluat varmistaa, että ainakin yksi silmäpari lukee viestisi myös lomakaudella, lähetä se toimiston yleisosoitteeseen info@ampersand.fi. Laitamme hikinauhan päähän ja hyppäämme hommiin! 

Aitoa menoa ja taitavaa markkinointia luvassa kasvotusten taas elokuussa! 

Helleterveisin, 

Ampersandin jengi

, , , , ,